Pre otvaranja IFA sajma još novih proizvoda

Uoči otvaranja sajma IFA, koji zvanično počinje danas, 5. septembra, kompanija Samsung predstavila je još novih uređaja, pored onih koje smo videli na Unpacked konferenciji.

IMG_0338.JPG

Među njima je i Galaxy Tab Active, Samsungov prvi tablet napravljen specijalno za sferu biznisa i inspirisan profesionalcima. Kako bi napravio uređaj koji što bolje odgovara ovoj grupi korisnika Samsung je učestvovao u seriji savetodavnih grupnih radionica sa kompanijama Fortune 500. Učestvovale su vodeće kompanije na vertikalnim tržištima, kao što su maloprodaja, logistika i prevoz, pružajući vredne povratne informacije koje su direktno uključene u razvoj modela Galaxy Tab Active.

Predstavljen je i do sada najširi izbor zakrivljenih televizora i audio proizvoda, uključujući 17 modela zakrivljenih televizora u UHD, FHD i LED varijanti, veličine od 48 inča do najvećeg zakrivljenog UHD televizora na svetu od 105 inča, kao i savitljivi UHD TV u rezoluciji od 5120×2160 od 105 inča i novi zakrivljeni zvučnik.
Prvi i najveći savitljivi televizor UHD TV za evropsko tržište ima displej od 105 inča i pretvara iz ravnog u zakrivljeni zbog čega dopušta korisnicima da odluče kako žele da gledaju televiziju – na ravnom ili zakrivljenom panelu.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold3 - Budućnost je stigla

Kao i svake godine bilo je reči i o pametnim uređajima iz oblasti bele tehnike, pa tako su predstavljeni pametni frižideri, još pametnije veš mašine i usisivači, kao i Samsungov koncept pametne kuće budućnosi.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,