BIZIT 2022

Predstavljamo vam BIZIT 2017 Silver partnera – kompaniju Eccentrix

Eccentrix d.o.o. je domaća kompanija koja nudi usluge stručnog usavršavanja putem specijalističkih obuka, razvoja softvera i savetovanja u domenu informacionih tehnologija. Kao zvanični Microsoft Silver Learning Partner i CompTIA partner, cilj kompanije Eccentrix je da bude sinonim za kvalitet, stručnost i profesionalnost. Misija kompanije je da podigne svest o značaju stručnog usavršavanja na polju informacionih tehnologija, i da IT stručnjacima, kroz obuke, pruže znanje, kako bi bili u korak sa svim tekućim promenama.

PCPress.rs Image

U ponudi je preko 400 obuka, a raspolažu i takvim metodama predavanja, gde je moguće pratiti kurs u trening centru, putem virtuelne učionice ili on-site privatne obuke za specifične potrebe klijenata. U skladu sa svetskim trendovima u sferi edukacije, klijentima pružaju potrebna znanja za rešavanje svakodnevnih poslovnih izazova. S obzirom da je Eccentrix autorizovani Pearson&VUE centar, svojim klijentima, ali i svim zainteresovanim pružaju mogućnost polaganja sertifikovanih ispita za preko 100 vendora iz oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, kao i marketinga. Nakon završetka obuke, svi polaznici imaju 365 dana pristup snimljenim predavanjima, kao i mogućnost da u zakazanim terminima, besplatno prisustvuju obuci koju su pohađali.

Pročitajte i:  Inovacioni potencijali IT sektora

PCPress.rs Image

Pored usluga stručnog usavršavanja, svojim klijentima pružaju i usluge savetovanja u fazi procene, planiranja, projektovanja i realizacije IT rešenja. Raspolažu različitim  uslugama koje mogu da poboljšaju primenu tehnologije u preduzećima. Savetuju klijente kako da maksimalno iskoristite tehnološke investicije:

  • Infrastruktura i mreže
  • Rešenja za ujedinjene sisteme komunikacije (Skype for Business, SharePoint, Exchange…)
  • Računarstvo u oblaku (Office 365, Azure, Private Cloud…)
  • Informatička bezbednost
  • Eksternalizacija  infrastrukture/hosting
  • Strateško planiranje, dizajn, implementacija i održavanje različitih mrežnih infrastruktura
  • Komunikacija, poruke i platforme za saradnju
  • Hosting i Cloud rešenja
  • Tehnička podrška

PCPress.rs Image

Eccentrix takođe sarađuje sa stučnjacima koji poseduju najprestižnije sertifikate iz oblasti informacione bezbednosti (CISSP, CEH, CHFI, Security+, SANS…) i za potrebe klijenata rade procenu bezbednosti njihovih informacionih sistema. Security assessment ili procena bezbednosti ima za cilj da pronađe nedostatke, kako bi se na vreme sprečio napad na informacione sisteme kompanije. Dokaz kvaliteta se ogleda u velikom broju zadovoljnih klijenata sa kojim ostvaruju dugogodišnju saradnju, ali i u uvedenim i primenjenim standardima kvaliteta ISO 9001 :2015, ISO 20000-1 2013, ISO 27001:2013.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,