BIZIT 2022

Predstavljen Asus Eee Note EA-800

PCPress.rs ImageAsus sa ponosom predstavlja Eee Note EA-800, modernu digitalnu beležnicu — tanak i lagan ručni tablet uređaj koji eliminiše potrebu za nošenjem glomaznih beležnica i knjiga. Hvatajte beleške, čitajte elektronske knjige i snimajte zvuk sa ultimativnom digitalnom beležnicom

Precizni touch-screen koji je čitljiv i pri jakom sunčevom svetlu

Eee Note je veoma jednostavno koristiti pomoću priložene olovke i mat ekrana osetljivog na dodir. Dijagonale osam inča i rezolucije 768×1024 tačaka, ovaj monohromatski ekran pruža jasnu i oštru sliku i pri jakom sunčevom svetlu, iako nema pozadinsko osvetljenje. Svaki dodir olovke se registruje vrhunskom preciznošću, za šta je zaslužna osetljivost od čak 2450 DPI. Zahvaljujući tome, moguće je raditi veoma brzo i bez grešaka hvatati beleške, ali i skicirati.

PCPress.rs ImageObilje naprednih mogućnosti

Pored toga što predstavlja izvanrednu digitalnu beležnicu, Eee Note je takođe i izuzetan čitač elektronskih knjiga (eBook Reader). U njegovu internu memoriju kapaciteta 4 GB može se smestiti do 10.000 elektronskih knjiga. Ukoliko želite, memoriju možete dodatno proširiti korišćenjem mikro SD kartica. Mogućnost hvatanja beleški tokom čitanja, kao i širok spektar podržanih formata koji uključuje PDF i ePub, čine Eee Note univerzalnim čitačem, pogodnim i za rad i za zabavu.
Integrisana kamera rezolucije dva megapiksela i mogućnost snimanja zvuka značajno proširuju upotrebnu vrednost, jer korisnik može informacije i beleške sačuvati u raznim oblicima. Sve ovo čini Eee Note savršenim uređajem za različite grupe korisnika, od studenata do poslovnih ljudi.
Posebnu poslasticu predstavlja podatak da Eee Note ima podršku za MP3 datoteke, što znači da možete slušati muziku i audio knjige. Ugrađeni Longman rečnik, kalkulator i aplikacija za hvatanje kratkih beleški pomažu da smanjite gužvu u svom radnom okruženju.

Pročitajte i:  Asus povlači Z690 Hero matične ploče zbog pogrešno zalemljenih kondenzatora

PCPress.rs ImageUgrađeni Wi-Fi za lak i brz pristup knjigama na internetu

Iako u svojih 520 grama može smestiti celu biblioteku, zajedno sa vašim beleškama, Eee Note se ne zaustavlja na tome. Ugrađeni Wi-Fi vam omogućava da na brz i jednostavan način pristupite dodatnim izvorima informacija na Internetu i online prodavnicama elektronskih knjiga. Povezivanje sa računarom je moguće preko mikro USB priključka, a sinhronizacija sa drugim računarima je olakšana podrškom za EverNote (http://www.evernote.com/). Autonomija od 13,5 časova omogućava da Eee Note koristite čak i ako ste ceo dan bez punjača.

Specifikacija:

Eee Note EA-800
Ekran: 8″ LCD, 1024 x 768 tačaka
Touch Tehnologija Wacom Electro-magnetic Resonance
Dimenzije: 222,4 x 139 x 11 mm
Masa: 520 g
Prostor za skladištenje podataka 4 GB (interno)
Podržava Micro SD kartice kapaciteta do 16 GB
Autonomija – čitanje i pisanje, bez korišćenja wirelessa: 13,5 h
Rad uz korišćenja wireless-a: 10 h
Standby : 10 dana
Vreme punjenja: oko 4 h
Povezivanje: 802.11b/g Wi-Fi
Mikro-USB USB (mikro-USB konektor) za punjenje i povezivanje sa računarom
Audio 3,5 mm stereo audio konektor, ugrađeni stereo zvučnici
Podržani formati:  PDF, ePub, MP3, JPEG, BMP, GIF, PNG
Podržani kroz Asus-ov alat za sinhronizaciju i transkodovanje: txt, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx
Dodatna: oprema USB punjač, USB kabl, olovka za pisanje x2 i futrola
Preporučena cena: 230 USD

Pročitajte i:  ASUS predstavio ROG Phone 6 i ROG Phone 6 Pro telefone

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,