Predstavljen Canon projektor sa WiFi vezom

Canon XEED WUX500, kompaktni projektor sa WiFi vezom namenjen za montažnu instalaciju, predstavljen je danas. Korisnici mogu da povežu ovaj projektor s velikim brojem uređaja putem WiFi veze i da uživaju u produktivnijim sastancima uz nenadmašni kvalitet slike. Tanke linije i sitni tekst su tokom projekcije savršeno vidljivi, zahvaljujući rezoluciji i svetloj, jasnoj slici koju projektor nudi.

XEED WUX500 ceiling

XEED WUX500 nudi i poboljšanu fleksibilnost upravljanje prezentacijama omogućavajući većem broju korisnika da prikažu slike, video i reprodukuju zvuk preko bežične veze, direktno ili preko rutera. XEED WUX500 može da radi i bez računara, pri čemu se prezentacije učitavaju direktno s medija spojenog na USB konektor. Korišćenjem tehnologije spajanja ivica i jedinstvene trapezoidne korekcije u četiri ugla sa spajanjem ivica, moguće je stvoriti veliku sliku spajanjem do devet projektora razmeštenih u četrnaest različitih formacija i spojenih mrežnim (LAN) kablovima.

S jednako svetlom slikom na svim nivoima zuma, upečatljivom energetskom efikasnošću, poboljšanim načinima povezivanja, jednostavnom montažom, izuzetno trajnošću i lakim održavanjem, XEED WUX500 je savršeno rešenje za čitav niz okruženja, uključujući inženjering i dizajn, simulacije i nadzorne sobe, konferencijske centre i sobe za sastanke, muzeje i izložbe te primene u visokom obrazovanju.

Pročitajte i:  Canon razvija instant fotoaparate-štampače

XEED WUX500 koristi tehnologiju LCOS i prikazuje glatku, jasnu sliku uz svetle boje od 5000 lumena i visoku trajnost kakva se i očekuje od montažnog projektora. Prirodna rezolucija WUXGA (1920 x 1200 tačaka) omogućava lakše čitanje teksta i uglađeniji prikaz grafike.

Ovaj projektor je i opremljen projekcionim objektivom s fiksnim otvorom kroz ceo raspon zuma. Dok su konkurentski projektori podložni degradaciji osvetljenja kod telefoto zumiranja, XEED WUX500 zadržava isto osvetljenje i otvor od F2.8 bez obzira na nivo zuma. To znači da će osvetljenje kod telefoto zuma biti praktično jednako osvjetljenju kod širokog zuma.

XEED WUX500 podržava i HDBaseT, novi standard za povezivanje i prenos sadržaja visoke definicije (HD), zvuka i upravljačkih signala na većoj udaljenosti korišćenjem jednog mrežnog (LAN) kabla. Kabl može biti dug do 100 metara, što značajno povećava praktičnost povezivanja.

S ukupnim utroškom energije od 365 W, XEED WUX500 nudi visoku efikasnost s najboljim performansama u svojoj kategoriji izraženo u vatima po lumenu. Na daljinskom upravljaču nalazi se tipka ‘ECO’ koja omogućava brz pristup podešavanjima lampe i štednje energije. XEED WUX500 ne nudi samo nisku potrošnju energije nego se može pohvaliti i dugim radnim vekom lampe (kada se koristi u Eco načinu) Uz radni vek lampe do 5000 sati, XEED WUX500 nudi i Canonovu trogodišnju garanciju na lampu što znači da prve tri godine od kupovine projektora nećete morati snositi trošak zamene lampe. Trogodišnja usluga zamene u proširenoj garanciji omogućava korisnicima da već dan nakon što pošalju projektor na servisiranje imaju na raspolaganju zamenski projektor, što značajno smanjuje ukupne troškove eksploatacije ovog modela.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,