Top50 Glas publike

Predstavljen Dell izdržljiv tablet

Kompanija Dell predstavila je novi Latitude 12 Rugged tablet računar, prvi izdržljiv, robustan (Fully Rugged) tablet kreiran za rad u najtežim uslovima. Dizajniran specijalno za korisnike koji zahtevaju otporan mobilni uređaj, Latitude 12 Rugged uređaj je danas prezentovan medijima kako bi se na delu pokazale njegove glavne karakteristike.

Dell Latitude Rugged testiranje otpornosti na vodu

Predstavnici kompanije Dell, Spyros Papadatos (Regional Marketing Manager) i Wojciech Zawada (Clients Solutions Marketing Manager CEE) su na veoma kreativan način primenom crash testa i improvizovanjem loših uslova za rad, testirali izdržljivost Rugged serije. Prva prepreka koja publiku nije ostavila ravnodušnom jeste jednostavno bacanje računara na pod, koju je uređaj uspešno prevazišao, bez izmene forme i remećenja rada funkcionalnosti. Simulacija ekstremnih uslova se nastavila, a nivo kvaliteta rada računara nije se menjao čak i nakon izloženosti velikoj količini vode.

Praćen modernim dizajnom i funkcionalnošću, ovaj tablet je najnoviji član inovativnog Dell Rugged portfolija koji uključuje Latitude 12 Rugged Extreme flip-hinge konvertibilni notebook računar, zatim Latitude 14 Rugged Extreme i Latitude 14 Rugged notebook računare. Latitude 12 Rugged tablet poseduje Direct-View HD ekran dijagonale od 11,6 inča sa multi-touch mogućnostima koje podržavaju i rad u rukavicama. Kako bi dostigao maksimalne performanse na ekstremnim temperaturama, Rugged tablet dolazi sa QuadCool™ regulatorom toplote četvrte generacije, kao i sa moćnim Intel Core™ M procesorom pete generacije. Rugged tablet poseduje bateriju koja može da traje do 12 sati, a tu su i dve dodatne dvoćelijske zamenljive baterije.[1] Tablet poseduje izdržljivi docking interfejs za dodavanje komponenti po potrebi, poput računarskih periferija ili povezivanje sa dokovima u vozilima. Takođe, opcioni poklopac za tastaturu ima prilagodljivo pozadinsko osvetljenje, kao i IP 65 zaštitni propis za zaštitu od prodora vode i prašine.

Pročitajte i:  Dell objavljuje 6K monitor sa novim IPS Black panelom

Nakon prezentovanja Latitude 12 Rugged tableta, javnosti je zvanično predstavljen i najnoviji i najsigurniji desktop računar na svetu, Dell OptiPlex računar sa vodećim sigurnosnim Data Protection rešenjima, koja uključuju sveobuhvatnu enkripciju, naprednu autentifikaciju, zaštitu od malware virusa, kao i unapređenu zaštitu od drugih sigurnosnih pretnji. OptiPlex računarima lakoću upravljanja pruža Intel® Core™vPro™ tehnologija i Client Command Suite funkcija, kao i Dell ProSupport Plus i Configuration & Deployment usluge.

Novi OptiPlex portfolio pruža manje, tanje i energetski efikasnije računare u nekoliko formi: Micro Form faktor, Small Form faktor, Mini Tower i All-in-One.

Standardno pakovanje poseduje jednu bateriju, Dodatne baterije se naplaćuju posebno. Trajanje baterije je testirano na modelu sa 8GB RAM, Intel M-5Y71 CPU, 256GB SSD i GPS sistemom, a koristići Mobile Mark 2012 benchmark test za život baterije (za više informacija posetiti www.bapco.com). Rezultati testa se koriste samo u poređenju više različitih uređaja i trajanje baterije zavisi od različitih faktura, poput konfiguracije proizvoda, softvera, operativnih uslova, power management podešavanja, i sl.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

One thought on “Predstavljen Dell izdržljiv tablet

  • 15. November 2015. at 16:31
    Permalink

    ovaj tablet je super za letovanje mozes da ronis sa njim

Comments are closed.