Cove

Predstavljen LG G4

Premijernim predstavljanjem u šest gradova širom sveta,  kompanija LG Electronics otkrila je svoj novi flagship model LG G4.

LG_G4_2

Iz kompanije kažu da je LG G4 kreiran je tako da zadovolji sve potrebe korisnika zahvaljujući jedinstvenoj kameri koju odlikuje otvor blende od F1.8, omogućavajući na taj način senzoru da prima 80 odsto više svetlosti, tu je i Slim Arc i novi korisnički interfejs koji je u potpunosti podređen potrebama korisnika.

„Kao što smo i obećali, naš novi smart telefon kreiran je tako da pruži svim svojim korisnicima nezaboravno iskustvo koje će im olakšati svakodnevicu. Želeli smo da stvorimo uređaj koji je u potpunosti podređen korisniku, pružajući performans koji donosi potpuno realno iskustvo zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i ergonomskim karakteristikama. Od dizajna, preko kamere, ekrana i korisničkog iskustva, ovo je definitivno najambicioznji telefon koji smo do sada kreirali”, rekao je Džuno Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

LG G4 dostupan je sa pozadinom izrađenom od prave kože, u šest boja, ali i sa pozadinom u keramički beloj boji sa 3D šablonima, kao i u metalik sivoj i sjajno zlatnoj.

Pročitajte i:  Komentar: Smartfon i anksioznost – gde je granica?

LG G4_Fotografija 1

Poseduje kameru od 16MP sa otvorom blende F1.8, Manual mode režim rada omogućava iskusnim fotografima da kreiraju profesionalne fotografije sami kontrolišući fokus, brzinu okidanja, ISO osvetljenje, ekspoziciju i balans bele boje. Osim u JPEG, fotografije mogu da se čuvaju i u RAW formatu, kako bi se lakše obradile, bez gubitka i najsitnijih detalja.

G4 poseduje jedinstvenu prednju kameru od 8MP, koja omogućava pravljenje oštrih portreta sa mnoštvom detalja, kao i grupne fotografije, a opcija Gesture Interval Shot omogućava nastanak četiri fotografije sa vremenskim razmakom od samo dve sekunde.

LG G4 je telefon sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boja, 25 odsto veći nivo osvetljenosti i čak 50 odsto veći kontrast, kažu iz ove kompanije. Ima bateriju jačine 3.000mAh i Qualcomm Snapdragon™ 808 procesor.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,