BIZIT 2022

Predstavljen najsnažniji BenQ gejmerski monitor

BenQ je predstavio svoj najsnažniji profesionalni igrački monitor – XL2730Z.

product phhoto:XL2730Z

U nastojanju da kreira što bolji igrački monitor, BenQ je osigurao da XL2730Z nudi najbolje i najbrže performanse za igranje, uz QHD rezoluciju za najdetaljniju sliku, frekvenciju osvežavanja od144 Hz, vreme odziva od 1 ms (GTG), tehnologiju Motion Blur Reduction koja podržava brze akcione igre te tehnologiju VESA DisplayPort Adaptive-Sync za smanjeno zastajkivanje i trzanje slike. XL2730Z opremljen je i BenQovim poznatim sopstvenim inovacijama koje su osmislili legendardni igrači kako bi izvukli najbolje za profesionalne igrače i igračke entuzijaste. Oživotvorenjem BenQovog gesla „Igranje je u detaljima“, ovaj uređaj za potpunu borbu gazi protivnike, a svim korisnicima donosi veće zadovoljstvo pri igranju.

“Zadovoljstvo nam je što možemo predstaviti naš najbolji monitor za igrače, model XL2730Z, igračima i zajednicama širom sveta. BenQ je oduvek težio da usavrši dizajn svojih profesionalnih monitora za igranje kako bi najbolje odgovorio potrebama takmičarskog igranja u svim žanrovima, a ovaj put stvorili smo krunski dragulj,” kaže Peter Huang, generalni direktor BenQ Technology Product Centera. “ XL2730Z je opremljen najnovijim mogućnostima, uključujući QHD rezoluciju, 144 Hz frekvenciju osvežavanja, vreme odziva od 1 ms (GTG) i najnovijom tehnologijom VESA DisplayPort Adaptive-Sync. Sigurni smo da će, poput svojih prethodnika, pružiti vrhunski doživljaj igračima.”

 

Doživite igranje kao nikada dosad, s najboljim, najuglađenijim i najbržim prikazom

XL2730Z je stvoren da bi nadmašio vaša očekivanja, sa osobinama koje podižu performanse i predstavljaju san svakog profesionalnog igrača. Najmanji detalji slike jasno su vidljivi zahvaljujući QHD rezoluciji, koja predstavlja naredni korak u odnosu na Full HD. Uz 77% više prostora na ekranu, sve postaje jasnije i oštrije. Monitor prikazuje najuglađenije pokrete i nudi izuzetna podešavanja zahvaljujući frekvenciji osvežavanja od 144 Hz, munjevito brzom vremenu odziva od 1 ms (GTG) i tehnologiji Motion Blur Reduction. Svi akcijski pokreti i dramatični prelazi prikazuju se glatko, bez mrljanja ili efekta ghostinga. Najbrže vreme odziva omogućava tehnologija VESA Standard Adaptive-Sync ugrađena u XL2730 koja podržava sve Freesync-kompatibilne grafičke kartice AMD Radeon™ kako bi omogućila performanse bez zastajkivanja.

Precizna kontrola: uzmite igračku sudbinu u svoje ruke

XL2730Z je pažljivo razvijen kako bi optimizovao igranje – od optimalne vidljivosti pa do vernosti boja i prilagođenog prikaza za svakog korisnika. BenQova tehnologija Black eQualizer povećava vidljivost i zadržava važne detalje prosvetljavanjem tamnih scena, a postavka Color Vibrance u 20 nivoa prilagođava prikaz specifičnim zahtevima svakog igrača. Za prilagođeni doživljaj i simulacije unutar igre na raspolaganju vam je osam veličina ekrana koje vam nudi funkcija Display Mode (17”/19”/19”W/21,5”/22”W/23”W/23,6”W/24”), a uz pomoć funkcije Smart Scaling možete dodatno podesiti veličinu prikaza. Ovaj prilagođeni prikaz praćen je i izmenama u dizajnu samog monitora, s oznakama veličine koje se mogu postaviti tako da prate jedinstvena podešavanja igrača, što znači da ih je lako svaki put reprodukovati. Korisnicima je takođe na raspolaganju širok izbor unapred definisanih podešavanja koje su dizajnirali legendarni igrači, a koje se mogu učitati i iskoristiti kroz Game Mode Loader.

Intuitivni doživljaj: igranje nikad jednostavnije

BenQ je ugradio nekoliko osobina koje približavaju doživljaj igranja korisniku. Display Pilot nudi praktična podešavanja na samom ekranu i trenutni pristup raznim funkcijama. Auto Game Mode automatski otkriva žanr igre koju igrate i podešava prikaz boja po unapred postavljenim vrednostima. Game Mode to Go omogućava igračima da spreme podešavanja prikaza i iskoriste ih na drugom računaru preko USB memorije ili servisa u oblaku. Dodatak S Switch, okruglog i kompaktnog formata, lako se drži u ruci i nudi igračima taster za brzo prebacivanje između automatskog načina i prilagođenih načina igranja.

Briga za oči: dodatna udobnost kod dugotrajnog igranja

Kako bi oči igrača zaštitio od štetnog svetla plavog spektra i neugodnog treperenja, XL2730Z opremljen je načinima rada Low Blue Light i tehnologijom protiv treperenja da bi smanjio emisiju svetla plavog spektra i uklonio treperenje na svim niovoima osvetljenja, smanjujući moguća oštećenja vida i neugodnosti te pružio udobniji doživljaj igranja.

XL2730Z biće dostupan širom sveta od proleća 2015. Igrači i igrački entuzijasti moći će baciti pogled na ovaj monitor i na završnom takmičenju IEM. Za više informacija, molimo da posetite www.BenQ.com i http://gaming.benq.com/.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,