Predstavljen NAV 2013

U prostorijama kompanije Microsoft Srbija u utorak, 4. juna, održan je događaj na kome je predstavljen NAV 2013, najnovija verzija globalnog ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV.

NPS - MS NAV13 LaunchIako je NAV u Srbiji prisutan duže od decenije, prvi put se dogodilo da najnovija lokalizovana verzija bude predstavljena u godini čiju oznaku nosi, sa gotovo zanemarljivim kašnjenjem u odnosu na lansiranje lokalizovanih verzija za najrazvijenija tržišta.

Ovo je bilo moguće zahvaljujući činjenici da je NAV 2013 prva verzija za čiju su zvaničnu lokalizaciju, osim za tržišta ekonomski najjačih zemalja, bili zaduženi vodeći lokalni partneri. Čast da prezentuje najvažnije novitete koje donosi ova verzija i prvi predstavi svoju lokalizaciju pripala je jednom od vodećih Microsoft Dynamics partnera u zemlji i regionu i suorganizatoru ovog događaja, beogradskoj kompaniji NPS d.o.o.

Microsoft Dynamics NAV, inicijalno Navision, ovih dana ulazi u četvrtu deceniju postojanja. Prisutan je na svim kontinentima, radi u preko 100.000 preduzeća i u svakom trenutku ga koristi najmanje 1,5 miliona korisnika, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft se suočio sa najvećim DDoS napadom u istoriji
SBB

Tagovi: ,

One thought on “Predstavljen NAV 2013

Comments are closed.