BIZIT Seminar

Predstavljen Philips 346B1C monitor s USB-C priključkom

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitora, najavljuje novi Philips 346B1C 34 inčni zakrivljeni UltraWide VA LCD monitor s USB-C tehnologijom. Dizajniran da maksimizuje produktivnost na radnom mestu, u udobnosti i stilu, ovaj model nudi idealnu kombinaciju Quad HD CrystalClear slike u zakrivljenom VA ekranu, ugrađenu USB-C tehnologiju i niz inovativnih karakteristika koje osiguravaju ergonomsku udobnost kao i ekološku održivost.

PCPress.rs Image

Raskošne slike

Philips 346B1C je istinsko rešenje za profesionalce usmerene na produktivnost u finansijskom, bankarskom i drugim B2B sektorima. Opremljen je s više tehnologija visokih performansi dizajniranih da korisnicima pruže izuzetno iskustvo gledanja. Uz CrystalClear, UltraWide QHD rezoluciju 3440 x 1440 piksela, slike praktično iskaču iz ekrana, dok luksuzno širok format 21:9 nudi beskonačne mogućnosti, uključujući mogućnost upoređivanja „side-by-side”, XXL pregled proračunskih tabla, visoko detaljne CAD-CAM aplikacije i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Osim toga, produktivnost split-screen i multi-device karaktristikamoguća je zahvaljujući MultiView tehnologiji koja korisnicima omogućuje rad istovremeno na više uređaja kao što su prenosni i desktop računari sa MultiClient integrisanom KVM sklopkom koja im omogućuje kontrolu dva odvojena računara pomoću jedne konfiguracije monitora, tastature i miša. Za one koji uživaju u kombinaciji posla s užitkom, ovaj monitor takođe ima Active-Sync tehnologiju koja garantuje glatko osvežavanje slike, munjeviti odziv i fluidno igranje bez artefakata.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Komponente i periferijska oprema

Čarolija USB-C

Za profesionalce koji traže uštedu vremena i rešenja bez gnjavaže, Philips 346B1C ima sjajne vesti. Monitor dolazi s USB-C docking stanicom s napajanjem, što znači da korisnici mogu iskoristiti čitav niz prikladnih funkcionalnosti kao što su jednostavno povezivanje prenosnog računara s monitorom jednim kablom za visoku rezoluciju i superbrzi prenos podataka čak i prilikom punjenja prenosnog računara.

PCPress.rs Image

Karakteristike koje ‘razmišljaju’ unapred

Monitor dolazi opremljen širokim nizom karakteristika za poboljšanje udobnosti. Flicker-Free tehnologija i LowBlue režim rada obećavaju bolju vizuealizaciju tokom rada, EasyRead način rada nudi prijatno iskustvo čitanja kao na papiru, okretanje za 180 stepeni, postolje podesivo po visini i VESA nosač osiguravaju optimalan ergonomski komfor. Ugrađeni senzor otkriva i prilagođava se korisnikovoj prisutnosti, smanjujući troškove energije za čak 80 posto. I to nije sve. Monitor ne sadrži živu i olovo, ima EnergyStar 7.0, RoHS i TCO sertifikate i upakovan u 100 posto reciklirani materijal.

PCPress.rs Image

Moć produktivnosti, Philips 346B1C monitor biće dostupan od novembra 2019. godine s preporučenom maloprodajnom cenom od 70.859,00 dinara.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,