N Central domination

Predstavljen program desetog Weekend Media Festivala

Deseto jubilarno izdanje regionalnog festivala komunikacijske industrije, Weekend Media Festival, održaće se u Rovinju od 21. do 24. septembra u prostoru stare Tvornice duhana pod pokroviteljstvom Adris grupe.

PCPress.rs Image

Učesnike Weekend Media Festivala očekuju paneli na kojima će biti reči o tome, da li je Agrokorova krizna komunikacija bila uspešna, kako je razotkriven najveći skandal u svetu fudbala, zašto će Google od pretraživača postati firma koja se bavi razvojem veštačke inteligencije, tajne uspeha nordijskih zemalja i još mnoge druge zanimljive teme i izvrstan zabavni program na čelu s Nenom Belanom.

O najvećem skandalu u svetu fudbala govoriće čovek najzaslužniji za njegovo razotkrivanje – Jonathan Calvert, novinar britanskog The Sunday Times-a, a s transformacijom Google-a, od internet pretraživača do kompanije koja se bavi razvojem veštačke inteligencije, upoznaće nas Dominik Osterholt s Google Digital Academy. Na panelu One on one: Srđan Šaper vs. Tomo Ricov govoriće osnivač I&F McCann Grupe i jedan od najuticajnijih ljudi u svetu komunikacija.

PCPress.rs Image

Deo programa Weekenda biće posvećen nordijskim zemljama koje se smatraju uzorom razvoja, novih tehnologija i regionalne saradnje. O nordijskoj praksi govoriće Petra Theman, šefica javne diplomatije Ministarstva spoljnih poslova, a organizatori Roskilde Festivala Dennis Kirkebæk i Martin Hjorth Frederiksen predstaviće najveće muzičke događaje na severu Evrope.

Pročitajte i:  Predstavljen jubilarni 15. Weekend Media Festival

Učesnici će i na brojnim radionicama moći da steknu nova znanja iz područja infografiterstva i visual storytelling-a, Instagram-a, Mindfulness-a i saznati kako se povezuju TV oglasi sa digitalnim oglasima na Google-u i Facebook-u.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,