TrendMicro

Predstavljen Samsung HMD Odyssey headset

Samsung Electronics predstavio je, u partnerstvu sa kompanijom Microsoft, Samsung HMD Odyssey headset, uređaj sa Windows sistemom za sadržaj mešovite stvarnosti (MR). Uređaj pruža izvanredan doživljaj uz Dual AMOLED ekran visoke rezolucije, polje vidljivosti od 110 stepeni, AKG slušalice i ugrađeni Six Degrees of Freedom (6 DOF) za sveobuhvatno praćenje položaja.

PCPress.rs Image

Iskustvo Windows mešovite stvarnosti sa ovim uređajem osmišljeno je tako da korisnicima pruži najbolje iskustvo odmah nakon raspakivanja. Za razliku od tipičnih headset ekrana, nije potrebno instalirati nikakve dodatne uređaje za kretanje, dovoljno je jednostavno povezivanje sa računarom. Sa sveobuhvatnim praćenjem položaja, korisnici nisu ograničeni na jedan zatvoren prostor tokom svog doživljaja iskustva u virtuelnoj stvarnosti.

Samsung HMD Odyssey dolazi zajedno s AKG slušalicama i nizom mikrofona za glasovne komande i dva kontrolora pokreta. Biće dostupan kasnije ove godine u SAD-u, Kini, Koreji, Brazilu i Hong Kongu, a prednarudžbine samo za SAD su počele 3. oktobra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Back tap gestovi su konačno na Samsung telefonima
SBB

Tagovi: , , , , , ,