Top50 Glas publike

Predstavljena domaća aplikacija za upravljanje voznim parkom

Ukoliko nemate kontrolu nad otkazima vozila, redovnim i vanrednim popravkama, registracijom i održavanjem, ili ne možete da predvidite troškove voznog parka i upravljate svim neophodnim servisima vozila u toku godine, rešenje je softver za upravljanje voznim parkom. Ova aplikacija je odgovor na brojne probleme sa upravljanjem flotom vozila.

PCPress.rs Image

Upravljanje voznim parkom je nov i moderniji način za upravljanje i optimizaciju troškova flote vozila. Ova aplikacija je rešenje za kompanije koje se bave transportom ili bilo kojom vrstom posla koji uključuje flotu vozila. Osnovne funkcije su smanjenje rizika koji dovode do realizacije troškova voznog parka, unapređenje efikasnosti upravljanja voznim parkom, kao i smanjenje troškova transporta za bilo koji broj i vrstu vozila. Uz ovo rešenje automatizuju se procesi: održavanja mašina (automobila, autobusa, kamiona, radnih mašina i drugo), menadžmenta vozača, potrošnje goriva, bezbednosti…

Rešenje za upravljanje voznim parkom je moguće testirati 15 dana potpuno besplatno i tokom tog perioda dostupna je kompletna funkcionalnost rešenja. Drugim rečima, moguće je izvršiti testiranje i uspostaviti kontrolu troškova voznog parka.

Pročitajte i:  Data science – posao budućnosti

PCPress.rs Image

Aplikacija je razvijena u Srbiji i rezultat je saradnje između inženjera mašinstva, saobraćaja i programera. Kompanija COMING – Computer Engineering, vodeći cloud provajder u Srbiji, je idejni tvorac projekta. COMING razvojni tim je tu da aplikaciju isporiču u skladu sa konkretnim zahtevima poslovanja.

Više o rešenju za upravljanje voznim parkom možete saznati na ovom linku.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,