Top50 Glas publike

Predstavljena druga generacija Moverio pametnih naočara

Epson je predstavio drugu generaciju Moverio “pametnih” naočara. Moverio BT-200 naočari prikazuju sliku na oba oka preko sistema minijaturnih projekcionih sočiva baziranog na LCD tehnologiji i optičkog navođenja svetla sa obe strane naočara.

Moverio BT-200Napredni binokularni optički sistem Moverio platforme projektuje providne slojeve digitalnih sadržaja preko slike realnog sveta u centru vidnog polja koje ove naočari pokrivaju. Moverio BT-200 naočari projektuju virtuelnu stereoskopsku sliku odnosa strana 16:9 i ugla gledanja od 23 stepena.

Panoramsko iskustvo gledanja (360 stepeni) je moguće kroz softver nezavisnog proizvođača koji koristi prednosti senzora za pokrete glave. Za optimalnu privatnost gledanja, Moveriov projekcioni sistem poseduje jedinstvene uglove za navođenje svetlosti koji sprečavaju da drugi ljudi vide projektovani sadržaj, navodi se u zvaničnom saopštenju.

” Epson Moverio BT-200 pametne naočari obezbeđuju korisnicima kristalno jasan video, kao i nova, neverovatna AR iskustva i relevantne informacije na osnovu ličnih interesovanja i potreba”, izjavio je  Atsunari Tsuda, diektor sektora za proizvode za prikaz slike u kompaniji Epson.

“Oslanjajući se Epsonovu vodeću poziciju u oblasti projekcione LCD tehnologije i proizvodnje uređaja za prikaz slike, Moverio BT-200 providni ekran i nove, moćne karakteristike obezbeđuju korisnicima da gledaju svet na nov način.”

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epson: Klimatske promene primarno pitanje i pored sukoba i ekonomskih problema
SBB

Tagovi: ,