Predstavljena elektronska trgovinska platforma – eTender

U Privrednoj komori Srbije danas je održana konferencija na kojoj je predstavljen eTender, elektronska trgovinska platforma namenjena sprovođenju nabavki u elektronskom obliku.

BlKvl9hIUAAw6-GImajući u vidu da se elektronsko poslovanje sve više uvodu u naš svakodnevni život, kompanija eTender, razvila je repenje koje omogučava da se na jednom prostoru objedine naručioci i ponuđači i tako na najefikasniji mogući način obavi kupoprodajna aktivnost.

Platforma trenutno  omogućava da se sprovode dva tipa nabavke, tender i aukcija, a njeni tvorci kažu da su se pri razvoju platforme vodili principima kao što su konkurencija, efikasnost, transparentnost i gipkost, odnosno fleksibilnost.

Korišćenjem ove platforme, rekla je Aleksandra Jovanović, menadžer za razvoj kompanije eTender, omogućava se smanjenje korupcije, jednostavnom kupoprodajnog postupka i ušteda sredstava.

Ona je istakla i da je registracija i korišćenje platforme besplatno, a da se jedino uzima provizija od korisnika koji su pobednici tendera ili aukcije.

Detaljnije informacije možete pronaći na www.etender.rs.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Muzej flipera rasprodaje svoju celokupnu kolekciju

Tagovi: , , , ,