BIZIT 2022

Predstavljena nova domaća kompanija – Technology Experts

Kompanija Technology Experts premijerno se predstavila poslovnoj javnosti, 26. marta 2015. i upoznala ih iz prve ruke sa svojim proizvodima i uslugama najboljeg kvaliteta, odnosno prepoznatljivih brendova mobilne telefonije. Dobrom uspostavljenom poslovnom strategijom i realizovanim planovima, kompanija je u poslednjih 6 meseci postala prepoznatljiva i dosta uticajna na Open Market-u, pa je tako od firme od jednog brenda, porasla u kompaniju sa A brendom telefona.

BIV_4720

 

Technology Experts od 2014. godine postaje zvanični distributer brenda HTC, i u svoj portfolio uključuje HTC telefone za teritoriju cele Srbije, kao i svetski poznati brend u oblasti accessories-a Port Design. Daljim poslovnim razvojem i širenjem asortimana za potebe potrošača, kompanija u svojoj ponudi ima i brend tableta NETTRIX.

Technology Experts postaje eskskluzivni partner i generalni uvoznik Xiaomi, kineskog proizvođača telefona koji je dospeo u žiži javnosti prošle godine kada je pretekao kompanije LG i Lenovo i tako postao treća kompanija po prodaji Smart telefona u svetu. Ovi mobilni telefoni se mogu naći na srpskom tržištu od februara ove godine.

U današnje vreme, svedoci smo sve manje upotrebe PC računara i porasta korišćenja pametnih telefona, a samim tim i promene načina međusobne komunikacije i razmene informacija. S tim u vezi, naša kompanija verno osluškuje i prati trendove na svetskom nivou i smatra da su naši korisnici spremni za novine na domaćem tržištu mobilnih telefona. Vođeni tom idejom, u 2014. godini postali smo zvanični distributeri brenda HTC i dobili ekskluzivno pravo na brend Xiaomi, brend koji dolazi iz Kine, zemlje koja je prepoznata po tehnologijama budućnosti i predstavlja najprodavaniji brend u Kini i Indiji“, istakla je Dubravka Živković, izvršna direktorka kompanije Technology Experts.

Pročitajte i:  Predstojeći Xiaomi pametni telefon bi mogao dobiti kameru od 200 megapiksela

Prisutnim gostima su se obratili i partneri, regionalni menadžer za Adriatic region, HTC Petra Ražić, partner biznis menadžer, HP Igor Basarić, menadžer prodaje za centralnu Evropu, Port Design Bojan Čolić i menadžer prodaje, Technology Experts Slobodan Maksimović.

Predstavljanju kompanije u restoranu Sofa Beton Hale prisustvovalo je blizu 90 predstavnika poslovne zajednice, partneri, kao i predstavnici medija. Prisutni su imali priliku da pogledaju telefone i sa predstavnicima kompanije Technology Experts-a bliže se upoznaju sa svim performansama ovih svetskih brendova.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,

One thought on “Predstavljena nova domaća kompanija – Technology Experts

  • 27. March 2015. at 11:51
    Permalink

    Znaci, vrhunska trgovacka firma. Kad rekoste “svojim proizvodima”, pomisloh da stvaraju neku novu vrednost, kad ono obicni dileri stranog brenda ili trgovci. A sta drugo ovde i moze sem trange-frange sistema. Sto se ne latise nekog stvaranja, bilo software-a bilo hardware-a. Ali ne, ne, ovako je lakse.

Comments are closed.