BIZIT 2022

Predstavljena Samsung Galaxy A serija

Kompanija Samsung predstavila je u četvrtak, 22. januara, svoju novu seriju telefona Galaxy A.

Galaxy-A5-Lifestyle-8

Modeli Galaxy A3 i Galaxy A5, biće dostupni korisnicima u Srbiji od sledeće nedelje, a cene kod operatora iznosiće 45.000 i 56.000 dinara. Cenovni rang kome pripadaju govori o tome da su ovo telefoni srednje klase, namenjeni pre svega mlađim korisnicima, ali su opremljeni mnogim zanimljivim funkcijama.

Pre svega, ovaj telefon biće zanimljiv onima koji se često fotografišu, jer poseduje funkcije kao što su Wide Selfie, Palm Selgie, Rear-cam Selfie i Beauty Face.

Uređaji imaju kućište napravljeno od aluminijuma, oba poseduju Super AMOLED ekrane i četvorojezgarni procesor na 1,2GHz.

„Trudimo se da svakodnevno izlazimo u susret potrebama naših korisnika, ali i da budemo konkurentni na tržištu. Novi uređaji Galaxy A serije kreirani su posebno za mlade korisnike koji prate trendove, uz neizostavni kvalitet i napredno Galaxy iskustvo. Verujem da će kao takvi zadovoljiti potrebe ljubitelja modernih tehnologija i dizajna, ali i fanova društvenih mreža”, rekla je Nadica Mihajlović, rukovodilac sektora za telekomunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung spreman za "zelenu eru"
eFakture

Tagovi: , , ,