Predstavljene mogućnosti novog Data centra Telekoma Srbija

Na prezentaciji organizovanoj za predstavnike velikih kompanija i medija, predstavnici kompanije Telekom Srbija partnerima su predstavili sve mogućnosti svog najsavremenijeg Data centra, sa akcentom na Telehousing usluzi koja korisnicima pruža mogućnost smeštanja i čuvanja telekomunikacione opreme u posebno projektovane prostorije sa obezbeđenim sistemom napajanja i najmodernijim sistemom zaštite.

Direktor funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija_ Branko S

Menadžeri najvećih kompanija koje posluju na tržištu Srbije, imali su mogućnost da se u direktnom kontaktu sa inženjerima Telekoma Srbija dodatno upoznaju sa kompletnom ponudom ICT usluga namenjenih poslovnim korisnicima.

Direktor funkcije za velike poslovne korisnike Telekoma Srbija, Branko Stefanović, istakao je značaj direktne komunikacije sa poslovnim partnerima u kontekstu kreiranja poslovnih modela prilagođenih potrebama svakog pojedinačnog korisnika. „Činjenica da savremeno poslovanje stavlja pred telekomunikacione operatore složene zadatke, sa naglaskom na fleksibilnost i bezbednost, dovela nas je do zaključka da su univerzalna rešenja stvar prošlosti. Korisniku je neophodno ponuditi uslugu, odnosno rešenje koje zadovoljava njegove specifične potrebe. Upravo današnji događaj je način, ne samo da našim sadašnjim i potencijalnim korisnicima predstavimo svoje mogućnosti, već i da u direktnom kontaktu saznamo koje su njihove potrebe i zajedno dođemo do najboljih rešenja“, dodao je Stefanović.

Pročitajte i:  Komentar: Godine koje su pojeli virusi

Data centar Telekoma Srbija, uz mogućnost realizacije svih vrsta ICT usluga, može da ispuni potrebe i najzahtevnijih poslovnih korisnika. Projektovan i izgrađen u skladu sa Tier 3/4 zahtevima za Data centre, predstavlja pouzdanu i savremenu osnovu za smeštaj i rad ICT opreme u više od 2000 m² tehničkog prostora. Efikasni redundantni sistemi elektroenergetskog napajanja i klimatizacije sa najmodernijim sistemima zaštite, kao i profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom, garantuju visoku pouzdanost i bezbednost.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,