BIZIT 2022

Predstavljeni Huawei TalkBand B2 i TalkBandN1

Novi modeli pametnih narukvica kompanije Huawei – TalkBand B2 i TalkBand N1 premijerno su predstavljeni tokom konferencije za medije na Svetskom kongresu mobilnih uređaja u Barseloni (Mobile World Congress -MWC) 2015. Revolucionarni prenosivi uređaji posebno kreirani za ljude u pokretu najnovija su reč tehnologije, a Huawei modeli već imaju milione obožavalaca širom planete, rečeno je tokom prezentacije održane 1. marta.

Mr Richard Yu

Gospodin Richard Yu, CEO, Huawei Consumer BG, rekao je: “Korisnicima je veoma važno da imaju jednostavan i brz pristup podacima u svakom trenutku, kao i da čuvanje tih podataka bude sigurno. Upravo je ispunjavanje tih zahteva prenosive uređaje učinilo veoma popularnim i svrstalo ih među najvažnija dostignuća u industriji. TalkBand B2 i TalkBand N1 su naš odgovor i na najzahtevnije želje korisnika, kao i ispunjenje obećanja da ćemo stvarati proizvode koji inspirišu i unapređuju svakodnevni rad. Bez sumnje, prenosivi uređaji će ostati jedan od najznačajnijih trendova u industriji, a napretkom tehnologije i inovacija kompanije Huawei, Huawei Consumer BG veruje da će postati lider u tom segmentu.”

TalkBand B1 i TalkBand N1

Pročitajte i:  Savršeni Huawei pokloni za nove početke

Pre tačno godinu dana Huawei je predstavio svoju prvu pametnu narukvicu Talkband B1, koja je stigla uz slušalice i bateriju od 90mAh koja je obezbeđivala šest dana korišćenja. Danas na MWC 2015, kompanija je predstavila naslednike Talkband B1 modelu – Huawei Talkband B2 i N1 smartband uređaje. Huawei Talkband B2, je u osnovi Bluetooh uređaj za praćenje aktivnosti koji ima prilično veliki broj fitnes funkcija. Ima metalno kućište i omogućava vam da promenite narukvicu, a što se tiče hardvera Talkband B2 dolazi sa 6-axis senzorom za poboljšanje detekcije vaših pokreta kao i baterijom koja obezbeđuje do pet dana korišćenja.

TalkBand B2

Talkband B2 automatski detektuje vašu trenutnu aktivnosti, bilo da je to spavanje, joga ili šetanje. Treba dodati da ovaj uređaj dolazi uz par mikrofona koji imaju blokiranje buke i poboljšanju audio tehnologiju. Novu fitnes narukvicu možete povezati i sa Android i iOS uređajima.

Talkband N1 je prilično sličan Talkband B2 narukvici, ali dolazi sa stereo slušalicama koje vam omogućavaju da slušate muziku, a treba reći i da ima 4 GB interne memorije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,