Predstavljeni NotePRO i TabPRO tableti

Nova linija Samsungovih tableta, NotePRO i TabPRO stiže i na domaće tržište uskoro, a danas je predstavljena u tržnom centru Ušće.

20140303-203511.jpg

Korisnicima u Srbiji biće dostupna četiri modela iz ove serije Galaxy NotePRO od 12,2 inča i TabPRO od 12,2, 10,1 i 8,4 inča.

Tableti dijagonale 12,2 inča prvenstveno su pogodni za profesionalnu upotrebu, jer uz widescreen veliki ekran i softver koji se sa njima isporučuju omogućavaju jednostavno upravljanje sadržajima, kao i njegovo kreiranje.

Svi Galaxy NotePRO i TabPRO tablet računari imaju najnoviju verziju platforme Android 4.4. Tableti od 12.2 inča imaju 3GB radne memorije, a manja dva po 2GB.

„Nova linija tableta samo je još jedan korak dalje ka našim planovima da ove godine uspostavimo lidersku ulogu na tržištu tablet računara. Naš udeo na globalnom tržištu konstantno se uvećava, a dizajniranjem ove svestrane serije tableta dobili smo moćne uređaje sa jedinstvenim funkcijama i sadržajima pogodnim za sve vrste korisnika“, rekao je Saša Oravec, direktor IM sektora Samsung Electronics za SEAD region.

„Ovi tablet računari nude najbolje tablet iskustvo u ovoj klasi kako po pitanju sadržaja, tako i po pitanju moćne produktivnosti“.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung izgleda odustaje od Galaxy S21 FE telefona

Tagovi: ,