Predstavljeni novi Bang&Olufsen proizvodi

Domaće predstavništvo kompanije Bang&Olufsen predstavilo je danas dva nova uređaja – muzički uređaj BeoPlay A9 i novi BeoVision 11 televizor.

b&o

BeoPlay A9 potrebno je samo bežično  povezati sa svojim iPhone, iPad ili Android uređajem i on počinje da strimujemuziku, a zvuk je dovoljno bogat da ispuni  i najprostranije potkrovlje i dovoljno raskošan da može konkurisati mnogo kompleksnijim muzičkim sistemima, kaže se u zvaničnom saopštenju.

Jačina zvuka kontroliše se tako što se rukom pređe preko senzora na vrhu uređaja ili samo zadrži ruka ukoliko želite da mutirate zvuk.

Podpredsedniku  branda B&O PLAY, Henrik Taudorf Lorensen, ističe da je kod BeoPlay A9 sve u jednostvnosti. “Pitali smo Øivind Slaatto-a, mladog dizajnera koji se takođe veoma interesuje za muziku, da kreira takav dizajn koji svojim izgledom neće odvlačiti pažnju sa zvuka, a kasnije inžinjere da taj dizajn obogate sa neverovatnim zvukom. Rezultat je bio oslobođena zvučna performansa  sa čistim grafičkim izgledom  koji je intuitivno jednostavan za korišćenje.

BeoPlay A9 poseduje dva  ¾-inčna visokotonca i dva 3-inčna srednjetonca, koja pokreću po dva pojačala  D klase od po 80 W i donose  neprikosnovene visoke tonove i prostorno definisane srednje tonove.

Pored njega, predstavljen je i BeoVision 11 koji, prema navodima iz kompanije, postavlja nove standarde – sve u jednom – zabava i IT – centar za celu porodicu.

BeoVision 11 je zamišljen da pruži celoj porodici sveobuhvatni niz digitalne bez ugrožavanja estetike, intuitivne kontrole i kvalitetnog  zvuka. “Mi želimo da omogućimo našim klijentima ista premijum iskustva, bez obzira da li oni gledaju televizor, preuzimaju film, koriste internet ili isprobavaju najnoviju video igru. Beo Vision 11 je dizajniran da održi korak sa svima u porodici – i da ih drži zapanjene, kako tehnologija nastavlja da se razvija u novim pravcima.“

BeoVision 11 neprimetno prilagođava mod slike na različitim video ulazima da bi pružio najbolje moguće preformasnse slike bez obzira na to ko gleda.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: