ePlaneta

Predstavljeni Samsung Galaxy J6+ i Galaxy J4+

Kompanija Samsung je predstavila najnovije članove Galaxy J serije, Samsung Galaxy J6+ i J4+.
PCPress.rs Image

Odličan dizajn i ekran

Galaxy J6+ i J4+ imaju zadnju masku koja podseća na staklo i donosi sasvim novu dimenziju dizajnu ove serije. Zbog svojih ergonomskih zakrivljenih linija, uređaji imaju vrhunski izgled, a njihov elegantni profil obezbeđuje da udobno leže u ruci.

Sa uskim okvirom i većim ekranom, unapređeni 6,0-inčni beskonačni ekran, koji je postao deo standardne opreme najnaprednijih Galaxy telefona, nudi sjajan doživljaj uživanja u igrama i multimedijskim sadržajima. Beskonačni ekran takođe omogućava moćne opcije za rad na više zadataka istovremeno, te će funkcija “podeljeni ekran” (split screen) do maksimuma iskoristiti veliki ekran i omogućiti korisnicima da istovremeno uživaju u dve aplikacije.

Galaxy J6+ i 4+ takođe imaju tehnologiju prepoznavanja lica kojom se omogućava otključavanje uređaja, dok uređaj J6+ ima i skener za otisak prsta na bočnoj strani uređaja, što donosi dodatni nivo sigurnosti i jednostavnosti upotrebe, bez opterećivanja izgleda uređaja.

Unapređen doživljaj upotrebe kamere

Samsung je dodatno poboljšao korisničko iskustvo na oba pametna telefona. Uređaj Galaxy J6+ ima dvostruku kameru od 13 MP i 5MP, pa tako sa funkcijom Live Focus korisnici mogu sami podesiti dubinu vidnog polja, pre ili nakon snimanja fotografije.

Pročitajte i:  6.4 milijardi dolara za Samsung i fabriku čipova u Teksasu

Oba uređaja imaju veliki otvor blende F1.9 (13 MP) koji propušta više svetlosti za snimanje jasnih, bistrih fotografija, čak i pri uslovima lošeg osvetljenja. Uz to, taster za snimanje fotografije koji može da se pomera po ekranu, omogućava korisniku da jednostavno fotografiše samo jednom rukom.

Odlične performanse

Nadograđujući na svoj izgled i taktilni profil premium uređaja, Galaxy J6+ i J4+ nude odlične performanse . U oba uređaja integrisan je Dolby Atmos koji omogućava reprodukciju surround zvuka. Uređaji stižu uz bateriju od 3.300 mAh, što je 10 odsto više u poređenju sa prethodnim Galaxy J modelima. Uređaji takođe podržavaju program rada koji štedi bateriju i pojednostavljuje početni prikaz, te zatvara neaktivne aplikacije kako bi produžio vreme trajanja baterije.

Uz to, četvorojezgarni procesor od 1,4 GHz znači da su uređaji u stanju da obave naprednije zadatke, kao što je reprodukcija video snimka u visokoj rezoluciji, bez da potroše bateriju.

Galaxy J6+ nudi 3 GB RAM-a i dostupan je u varijanti od 32 GB interne memorije. S druge strane, Galaxy J4+ 2GB je dostupan sa 16GB interne memorije. Oba uređaja takođe imaju mogućnost povećanja internu memorije do 512 GB sa microSD karticom.

Pročitajte i:  Opera AI asistent sumira veb stranice 

Novi Samsung Galaxy J6+ i J4+ će biti dostupni u Srbiji od početka oktobra. Galaxy J6+ će biti dostupan u tri elegantne boje: crnoj, sivoj i crvenoj, dok je Galaxy J4 u ponudi u crnoj, zlatnoj i ružičastoj boji.

This slideshow requires JavaScript.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,