BIZIT 2022

Preko Namics konkursa do uspešnog biznisa

Švajcarska softverska agencija Namics 14. jula 2017. godine otvorila je konkurs za podršku razvoja tehnoloških startap projekata u Srbiji. Konkurs je namenjen startapima da im pomogne da napreduju u biznisu i uspešnom lansiranju proizvoda na tržište.

PCPress.rs Image

Konkurs će trajati do 30. avgusta u ponoć i time Namics želi da podstakne tehnološko preduzetništvo i da time pojača srpsku softversku zajednicu. Najbolje kandidate odabraće panel eksperata, koje čine švajcarski i nemački stručnjaci. Najperspektivniji startapi dobiće šansu da se konsultuju sa stručnjacima panela.

Kako kaže Ketrin Simon iz Namicsa Panel je sastavljen od eksperata koji su radili za najveće svetske kompanije kao što su ABB, Medela, BASF itd. i koje već deset godina osvajaju najprestižnije nagrade u evropskoj digitalnoj industriji. Vođeni svojim iskustvom panelisti će pomoći srpskim panelistima da unaprede svoje ideje. Konkurs će nositi naziv „Startap. Expertise. Upgrade. Namics“. Konkurs je besplatan i namenjen je svim tehnološkim startapima iz Republike Srbije.

Svi zainteresovani startapi mogu da pošalju svoj predlog projekta do 30. avgusta, a javna prezentacija predloženih rešenja zakazana je za septembar.

Pročitajte i:  Banca Intesa nagradila najinovativnija digitalna rešenja

Dalje informacije dostupne su putem linka: https://www.namics.com/en/news/2017/startup-competition/.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,