Top50 Glas publike

Premijerno predstavljen telefon HTC ONE X u Telenoru

PCPress.rs ImagePametni telefon HTC One X u beloj boji dostupan je u Telenoru uz pakete Prenesi i Surfuj. Zahvaljujući Telenor pametnoj mreži koja u potpunosti funkcioniše na HSDPA+ tehnologiji i brzinama koje se kreću između 4 i 8 megabita u sekundi, korisnik će moći da iskoristi pun potencijal ovog telefona.

HTC One X radi na Android 4.0 platformi i sadrži HTC Sense 4. Zahvaljujući unapređenoj verziji HTC ImageSense moguće je snimati vrhunske fotografije i video materijal po maksimalnoj brzini bez obzira na osvetljenje i uslove snimanja. Takođe,  korisnik ima mogućnost da fotografiše i snima video zapise istovremeno, a postoji i opcija pravljenja fotografije od snimka.

PCPress.rs ImageHTC Sense 4 sadrži Beats by Dr. Dre Audio integraciju zahvaljujući kojoj korisnici imaju bogatiji i autentičniji zvuk, baš onakav zvuk kakav je umetnik želeo da čuju.

Uz pomoć integrisanog Dropbox servisa za čuvanje podataka na internetu moguće je i jednostavno čuvanje i deljenje fotografija i video zapisa, a korisnici dobijaju besplatno 25 gigabajta prostora na dve godine.

Ugradjeni NVIDIA Tegra 3 procesor sa 4 jezgra na po 1.5 gigaherca doprinose izuzetno brzoj grafici, aplikacijama i igrama, ali i dužem trajanju baterije zahvaljujući posebnom petom jezgru, a ekran veličine 4,7 inča zaštićen je Corning Gorilla staklom.

„Čast nam je što paralelno sa ostatkom evropskog tržišta možemo da premijerno predstavimo HTC One seriju telefona koja je izuzetna po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju kamera i zvuk“, izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.PCPress.rs Image

„Pametna mreža prostire se u celoj Srbiji kako bi omogućila brz i nesmetan protok podataka koji su nephodni svakom pametnom uređaju, te će i kupci ovog jedinstvenog telefona imati najbolje korisničko iskustvo u našoj mreži“, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru.

U zavisnosti od vremena koje provodi na internetu, korisnik može kupiti paket Prenesi i Surfuj 150, 500, 1000, 2000 ili 3000 uz koje dobija određeni broj minuta i SMS poruka, kao i neograničen internet.

http://www.telenor.rs/

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,