PC Press Hosting 2020

Premijerno predstavljen telefon HTC ONE X u Telenoru

Pametni telefon HTC One X u beloj boji dostupan je u Telenoru uz pakete Prenesi i Surfuj. Zahvaljujući Telenor pametnoj mreži koja u potpunosti funkcioniše na HSDPA+ tehnologiji i brzinama koje se kreću između 4 i 8 megabita u sekundi, korisnik će moći da iskoristi pun potencijal ovog telefona.

HTC One X radi na Android 4.0 platformi i sadrži HTC Sense 4. Zahvaljujući unapređenoj verziji HTC ImageSense moguće je snimati vrhunske fotografije i video materijal po maksimalnoj brzini bez obzira na osvetljenje i uslove snimanja. Takođe,  korisnik ima mogućnost da fotografiše i snima video zapise istovremeno, a postoji i opcija pravljenja fotografije od snimka.

HTC Sense 4 sadrži Beats by Dr. Dre Audio integraciju zahvaljujući kojoj korisnici imaju bogatiji i autentičniji zvuk, baš onakav zvuk kakav je umetnik želeo da čuju.

Uz pomoć integrisanog Dropbox servisa za čuvanje podataka na internetu moguće je i jednostavno čuvanje i deljenje fotografija i video zapisa, a korisnici dobijaju besplatno 25 gigabajta prostora na dve godine.

Ugradjeni NVIDIA Tegra 3 procesor sa 4 jezgra na po 1.5 gigaherca doprinose izuzetno brzoj grafici, aplikacijama i igrama, ali i dužem trajanju baterije zahvaljujući posebnom petom jezgru, a ekran veličine 4,7 inča zaštićen je Corning Gorilla staklom.

Pročitajte i:  Telenor Data Centar - Idealan za bezbrižno poslovanje

„Čast nam je što paralelno sa ostatkom evropskog tržišta možemo da premijerno predstavimo HTC One seriju telefona koja je izuzetna po svom dizajnu i performansama, posebno kada su u pitanju kamera i zvuk“, izjavio je Marko Savković, HTC Product menadžer.

„Pametna mreža prostire se u celoj Srbiji kako bi omogućila brz i nesmetan protok podataka koji su nephodni svakom pametnom uređaju, te će i kupci ovog jedinstvenog telefona imati najbolje korisničko iskustvo u našoj mreži“, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru.

U zavisnosti od vremena koje provodi na internetu, korisnik može kupiti paket Prenesi i Surfuj 150, 500, 1000, 2000 ili 3000 uz koje dobija određeni broj minuta i SMS poruka, kao i neograničen internet.

http://www.telenor.rs/

 

Facebook komentari:

Vertiv

Tagovi: ,