TrendMicro

Približava se Microsoft Sinergija 14

Pod sloganom “Full value”, u Beogradu će se od 20. do 23. oktobra održati Microsoft Sinergija 14.

sinergija14Osnovna ideja i cilj ovogodišnje Sinergije je edukacija i pružanje mogućnosti IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Obeležje nove Sinergije biće potpuno novi Microsoft, transformisan u Devices and Services kompaniju, čiji je fokus na tablet računarima, Windows Phone uređajima, Office 365 i Azure tehnologijama. Sa integracijom Nokia Devices and Services divizije u Microsoft, proizvodima kao što je Windows 8.1, kao i sve jačim i prisutnijim Cloud tehnologijama, Sinergija će učesnicima približiti šta znači Devices and Services kompanija.

Jedan dan konferencije biće posvećen razvoju IT sektora u Srbiji, a Sinergija će ove godine ponuditi i susret sa javnim sektorom, kao i priliku da svi njeni učesnici budu deo interaktivne diskusije o idejama i planovima za razvoj IT industrije u zemlji i regionu.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na konferenciji na www.mssinergija.net.

Pročitajte i:  Gejming industrija i kriza za praznike

Cena kotizacije je do 25. avgusta bila 28.500 RSD, do 26. septembra je 38.500 RSD, a nakon tog datuma 48.500 dinara. Sve navedene cene su bez PDV-a. Microsoft će deo prihoda od kotizacija sa ovogodišnje konferencije donirati u humanitarne svrhe, za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Na svakih 11 kupljenih kotizacija obračunava se popust od 15 odsto na taj iznos.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,