Prijave za Start Conference otvorene do 1. decembra

Prijave za konferencijski kao i takmičarski deo događaja Start Conference biće otvorene još svega nekoliko dana. Otvaranje projekta je zakazano za rane jutarnje časove 8. decembra kada će debitovati konferencijski deo.

start-baner Takmičenje u formi hakatona će biti otvoreno u večernjim časovima i trajaće 24 časa.

Da se podsetimo, takmičenje će se održati paralelno sa konferencijskim delom gde će učešće uzeti osam ekipa od po tri člana. Takmičari će uz pomoć jezika C#, VB.NET, C++, JavaScript/HTML5 razvijati aplikacije za Windows 8 za šta će na raspolaganju imati 24 sata, a pobednički tim očekuju vredne nagrade od strane organizatora.
U sklopu konferencijskog dela imaćete prilike da čujete Nenada Božidarevića i njegova iskustva sa letnje prakse u Facebooku, tvorca activeCollab alata Iliju Studena kao i mnoge druge govornike. Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu projekta, gde se svi zainteresovani mogu prijaviti za učešće na takmičenju ili u panel diskusijama na konferenciji. Ekipa Starta vas očekuje 8. decembra u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka. Prijavite se, ne propustite priliku da se dobro zabavite, upoznate nove kolege i da naučite još ponešto.

Facebook komentari:

Tagovi: ,