Top50 Glas publike

Prilagođavanje novoj realnosti, Dejan Kontić, Datalab | BIZIT2020

“Papir bi mogao da bude prenosilac zaraze, i zato moramo razmišljati kako da unapredimo razmenu dokumenata”, izjavio je Dejan Kontić, direktor prodaje u kompaniji Datalabna nedavno održanoj BIZIT konferenciji. Dejan se obratio sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio je na temu poslovanja posle krize.

PCPress.rs Image

“Ključni pokretač promena je nažalost opet bio spoljni faktor – virus”, rekao je Dejan. Predstavio je Pantheon, poslovno rešenje ove kompanije, i pričao o promenama i unapređenjima koja su načinjena sa ciljem prilagođavanja uslovima poslovanja tokom pandemije: promenama u organizaciji rada, poslovanju bez papira, kontroli nad dokumentacijom kao i poslovnim procesima. “Uz eKnjiženje program nema više prekucavanja. ERP sistemi imaju snagu da isteraju promene poslovanja”, rekao je Dejan. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

One thought on “Prilagođavanje novoj realnosti, Dejan Kontić, Datalab | BIZIT2020

  • 15. decembar 2020. at 09:06
    Permalink

    A kvake na vratima nisu prenosioci kao ni svi oni odevni predmeti koji se probaju po prodavnicama. Ma nemojte molim vas.

Comments are closed.