Top50 Glas publike

Prilika za buduće programere

Nordeus, tvorac najpopularnije online sportske igre na svetu, Top Eleven–Be a Football Manager, raspisuje konkurs za plaćenu praksu za mlade backend programere u trajanju od tri meseca. Praktikanti će imati priliku da vide i nauče kako igrice nastaje jedna od napoznatijih igrica na svetu. team-nordeus

Prijave za praksu su počele, a zainteresovani se mogu prijaviti do 15. avgusta. Studenti počinju sa obukom sredinom septembra u Nordeusovoj beogradskoj kancelariji, a rad sa mentorima će izabranim studentima pružiti bogato znanje iz gejming industrije i upoznaju ih sa jedinstvenim načinom pravljenja igara. Takođe, praktikanti će raditi direktno na Top Eleven fudbalskom menadžeru, koji trenutno ima više od 140 miliona registrovanih korisnika širom sveta.

“Praksa će se odvijati unutar tima koji razvija Top Eleven. Infrastruktura ove igre broji više od stotinu fizičkih servera i preko milion linija koda, a mladi backend programeri će kroz svoj zadatak doprineti stabilnosti, otpornosti i performansama sistema za igru. Svaki od polaznika sarađivaće sa svojim mentorom i rezultat njegovog rada koristiće milioni korisnika”, izjavio je Vladimir Mihajlovski, backend developer u kompaniji Nordeus i jedan od mentora.

Za backend praksu mogu da konkurišu studenti osnovnih ili master studija računarskog inženjeringa, a od kandidata će se zahtevati poznavanje algoritama i struktura podataka, rad sa bazama podataka, komunikacija sa frontend slojem.

Period selekcije traje od 15. avgusta do 9. septembra, a najbolji kandidati će svoju tromesečnu praksu početi 15. septembra. Studentima  koji nisu iz Beograda biće obezbeđeni smeštaj i hrana tokom trajanja prakse. U Nordeusu veruju da će, po završetku tromesečne obuke, novi backend stručnjaci obogatiti i Top Eleven tim.

Svi detalji o uslovima konkursa mogu se pronaći na: http://norde.us/backend-internship, a prijave se mogu poslati http://norde.us/backend-dev-intern najkasnije do 15. avgusta.  Dodatne informacije mogu se naći na zvaničnom sajtu Nordeusa.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,