Top50 Glas publike

Primenite stečeno znanje na Case Study Show 2019

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade trinaesti put zaredom organizuje projekat “Case Study Show” u kom se studenti takmiče u rešavanju studije slučaja koju zadaju kompanije učesnice, a održaće se od 1. do 9. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u hotelu Metropol Palace. Najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

PCPress.rs Image

Prvi dan projekta 1. mart rezervisan je za svečano otvaranje i Meet-up, gde će se studenti u neformalnoj atmosferi upoznati sa predstavnicima kompanija, te će moći da ostave svoj CV u online bazu koja će biti blagovremeno prosleđena svim partnerima projekta. Istog dana održaće se i tribina Show (Me) Business, na kojoj će predstavnici kompanija imati mogućnost da predstave svoje poslovanje, aktuelna dešavanja kao i šta kompanije očekuju od svojih zaposlenih.

Potom, 2. i 3. marta održaće se predavanja Case Academy, deo projekta namenjen prvenstveno studentima koji nemaju iskustva u rešavanju studije slučaja, koji podrazumeva predavanja, treninge i radionice kako bi se studentima prenela znanja i kako bi im se pomoglo da shvate na koji način da pristupe rešavanju realnog poslovnog problema.

Nakon ovoga, 7. i 8. marta, u okviru drugog dela Case Academy-e, Case Room-a, učesnici će imati priliku da naučeno i primene u rešavanju jedne studije slučaja u timovima od po četiri člana. Za rešavanje poslovnog problema imaju tri sata, nakog čega se bira pobednički tim. Paralelno sa Case Room-om, održaće se Business Case, glavni i najveći deo projekta, u kom učestvuju studenti završnih godina koji imaju iskustva u rešavanju studije slučaja. Učesnici se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše zadatu studiju slučaja, nakon čega se takođe bira pobednički tim.

Poslednjeg dana projekta, 9. marta, održaće se Speed Dating, sedmominutni intervju na kom će zainteresovani učesnici imati priliku da se upoznaju sa predstavnicima kompanija, ovog puta u formalnoj atmosferi, a nakon toga sledi svečano zatvaranje projekta. Prijave su otvorene do 13. februara, a detaljnije informacije pogledajte na sajtu estiem.org.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,