BIZIT Seminar

Pripejd bonus u vrednosti telefona Vodafone Smart Mini

Telefon Vodafone Smart Mini na raspolaganju je novim pripejd korisnicima uz specijalnu VipZaSve promociju u okviru koje dobijaju bonus kredit u vrednosti ovog uređaja.

Vodafone Smart MiniKorisnik može da se odluči za Smart Mini po ceni od 7.990 dinara i VipZaSve pripejd opciju 2 koja nudi 150 minuta i 5.000 SMS prema  svim mrežama, 300 MB, 1.500 minuta u Vip mreži, u nacionalnom saobraćaju, po ceni od 500 dinara, u trajanju od 30 dana. Zahvaljujući ovoj promociji, korisnik dobija na poklon još 500 dinara bonus kredita koji se isplaćuje svaki put kada korisnik aktivira ovu opciju, do punog iznosa vrednosti telefona, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Inače, Vodafone Smart Mini pokreće Android 4.1 i procesor od 1GHz, ima 3,5-inčni ekran osetljiv na dodir, kameru od 2MP i Wi-Fi, i idealan je za surfovanje internetom i društvene mreže, dostupan je u tri boje – beloj, roze i crnoj.

Promocija traje do 31. marta 2014. godine ili do isteka zaliha i važi za nove pripejd korisnike koji kupe pripejd paket VipZaSve uz telefon, sa registracijom. Više informacija na  www.vipmobile.rs.

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: