Top50 Glas publike

Priznanje Tehnicom Computers-u

_DJT5457 Na nedavno održanoj manifestaciji Diskobolos 2011, uručeno je priznanje kompaniji Tehnicom Computers za aplikaciju “Sistem online sednica”. Ovu aplikaciju je za potrebe "Stalne konferencije gradova i opština" osmislio i realizovao web sektor Tehnicom Computersa. "Online sednica" je web aplikacija, nastala kao rešenje za potrebe klijenata da se ubrza, pojednostavi i olakša organizovanje sastanaka i glasanje dislociranih članova odbora, koje je zbog nedostatka slobodnog vremena često teško uskladiti. Aplikacija omogućava organizaciju sastanaka po definisanom dnevnom redu, tematski i hronološki.

Rešenje za održavanje online sednica olakšava komunikaciju i povećava efikasnost svih učesnika i kao takvo je primenljivo u svim organizacijama koje imaju slične organizacione modele. Verzija 2.0 elektronskih sednica sadržaće čitav set dodatnih funkcionalnosti, a mogućnost pristupa online sednicama putem mobilnih uređaja, samo je jedna od njih.

Sektor web aplikacija Tehnicom Computersa specijalizovan je za razvoj poslovnih web, desktop i mobilnih aplikacija, kao i web sajtova svih tipova, od najjednostavnijih prezentacija do složenih web portala, kontrolisanih vlastito razvijenim Content Management sistemom – Genera 2. Neka od razvijenih rešenja su: B2B/B2C rešenja, CRM aplikacije, CMS, sistem za kontrolu pristupa, aplikacije za učenje na daljinu i online testiranje.

Pročitajte i:  Prestižno The Manifest priznanje dodeljeno IT kompaniji Q agency

Tehnicom Computers je lider u izgradnji informacione i komunikacione infrastukture preduzeća. Raspon rešenja koje nudi proteže se od hardversko-softverskih, preko komunikacionih, elektroenergetskih i sigurnosnih rešenja, do vođenja projekata i konsaltinga. Osim usluga projektovanja i izvođenja instalacija, pruža usluge projektovanja i implementacije aplikacija i Internet prezentacija. Osnovna komparativna prednost je nuđenje gotovih rešenja, od same ideje do kompletne realizacije posla, po sistemu “ključ u ruke”.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,