Top50 Glas publike

Probajte Motorola telefone i vratite ih ako vam se ne sviđaju

Kompanija Motorola odlučila je da svim kupcima svojih telefona donese sjajnu mogućnost, taman za prazničnu sezonu. Naime, kompanija je pokrenula kampanju „Probaj Motorolu“ u Srbiji, u okviru koje će potrošači moći da kupe bilo koji Motorola telefon i vrate ga u roku od 30 dana ukoliko njime nisu zadovoljni.

PCPress.rs Image

Ovaj novi vid odnosa sa kupcima donosi daleko više nego što Zakon o zaštiti potrošača garantuje. U praksi, to znači da kupci imaju 30 dana da ustanove da li žele da zadrže svoj Motorola telefon, ili ga mogu vratiti natrag u prodavnicu. Pod okriljem kampanje „Probaj Motorolu“, svi koji kupe bilo koji Motorola mobilni telefon u periodu od 10.12. do 1.3.2019. moći će da uređaj vrate na isto prodajno mesto gde su ga kupili.

Razlog vraćanja nije neophodno navoditi – dovoljno je da korisnici zaključe da li jesu ili nisu zadovoljni svojim izborom, za šta će imati pomenuti rok od 30 dana. Jedino je bitno da uređaj bude fizički neoštećen i u originalnom pakovanju. Akcija će važiti kod svih operatera i prodajnih partnera u Srbiji.

Pročitajte i:  Tri razloga zašto je Motorola ThinkPhone najbezbedniji telefon koji trenutno možete da kupite

PCPress.rs Image

Mi ne pravimo kompromise kada se radi o kvalitetu naših uređaja. Svaki Motorola telefon je osmišljen, dizajniran i izrađen imajući na umu prvenstveno korisnika. Baš zbog toga i jesmo u mogućnosti da napravimo ovakav korak, kako bismo dokazali koliko poverenja imamo u naše uređaje,“ izjavio je Vladimir Ostojić, direktor prodaje za Adrijatik regiju u kompaniji Motorola.

Više informacija o akciji možete pronaći na adresi www.probajmotorolu.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,