PC Press Studio

Problemi sa Disney+ servisom

Disney je obećao mnogo toga kada je u pitanju novi servis, a mnoga su obećanja, bar kada su sadržaji u pitanju, ispunjena. Ali sam Disney+, tvrde oni koji su ga testirali, za sada je prilično haotičan, nepouzdan, te prepun grešaka.

PCPress.rs Image

Dugo najavljivani servis stigao je početkom nedelje, ali su poruke o greškama ubrzo preplavile platformu. Problem je dobio tolike razmere da je kompanija bila prinuđena da objavi izvinjenje, u kojem je komplikacije opravdala time što su zahtevi korisnika bili mnogo veći od očekivanih. Problem sa prikazivanjem sadržaja nije bio jedini, pa korisnici nisu uspevali da se loguju na svoje naloge, a komplikacije su se pojavile i u okviru rezultata pretraživanja platforme, dok je servis za korisničku podršku bio nedostupan.

PCPress.rs Image

Eksperti ističu da je Disney morao da zna da će zahtevi korisnika poprimiti „astronomske razmere,“ te dodaju da je servis koji je imao sve alate, i dovoljno vremena i novca da lansira ozbiljnu konkurenciju za Netflix na kraju predstavio nedovršeni proizvod, na brzinu popunjen sadržajima, dok se o funkcionalnosti nije vodilo ni približno dovoljno računa.

Pročitajte i:  Netflix dodaje Monument Valley sledeće godine

Izvor: Gizmodo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,