Procurela fotografija Samsung Galaxy S9 modela

U ovom trenutku više nije pitanje „da li će“, već „kada će“ se pojaviti, te kako će izgledati Samsung Galaxy S9/S9+ telefoni. Do sada je moglo da se čuje da se novi modeli neće puno razlikovati od svojih prethodnika, što je jedan tvit nedavno i potvrdio.

PCPress.rs Image

Naime, u tvitu koji je objavio portal Samsungmobile.News objavljena je fotografija koja, navodno, prikazuje Galaxy S9. Nije moguće sa sigurnošću utvrditi da li se radi o verodostojnoj informaciji, ili su renderi delo jednog od ljubitelja Galaxy modela, ali se čini da su urađeni u skladu sa informacijama koje su ranije mogle da se čuju.

Tako se spekulisalo da će maska telefona imati manju debljinu od prethodnih modela, a na renderu je prikazan model u okviru kojeg je maska uklonjena sa donjeg dela displeja, što pokreće pitanje na koji način Samsung namerava da održi 18,5:9 odnos između širine i visine stranica na displeju.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip5 - Ekran unutra, sada i spolja

Na fotografiji mogu da se vide i boje u kojima će se model, navodno, pojaviti, a to su, kako je i prethodno najavljeno, crna, plava, zlatna i ružičasta, te da će senzor za otisak prsta ostati na zadnjoj strani uređaja, iako je u poslednje vreme moglo da se čuje da će novi model imati in-display senzor.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: ,