Top50 Glas publike

Procurele fotografije novih Xperia telefona

Nedavno su se pojavile fotografije koje prikazuju nove Xperia pametne telefone, te pružaju uvid u uređaje modernog dizajna, a bez maske. Prvobitno su se pojavile na portalu GizChina.com, čije uredništvo tvrdi da su verodostojne, te da na njima nisu renderi.

PCPress.rs Image

Dva nova uređaja se ne razlikuju samo od dosadašnjih Xperia telefona, već i jedan od drugog. Prvi model je u obliku kvadrata, sa mrežicama za zvučnike u dnu i na vrhu prednje strane, dok se na zadnjoj strani nalazi kombinacija mat i sjajnih površina, te mat površine formiraju polukružne oblike u dnu strane. Sjajna površina u sredini bi trebalo da bude od stakla, te da sadrži senzor za otisak prsta. Dva modula za kamere su razdvojena više nego obično, što znači da jedan verovatno sadrži dubinski senzor.

PCPress.rs Image

Drugi model ima zaobljenije uglove, ali sa istim mrežicama za zvučnike na prednjoj strani. Zadnja strana je od metala, sa senzorom za otisak prsta na sredini, a u gornjem levom uglu nalazi se dualna kamera sa blicem sa strane. I jedan i drugi model, navodno, imaju ekran od 5,7 inča, sa razmerom 18:9, te 4k rezolucijom, kao i Snapdragon 845, 6GB RAM-a i Android 8.0.

Pročitajte i:  Šta će doneti WhatsApp beta za Android 2.23.1.26?

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,