Zebra

Produžene prijave za konferenciju Coding Serbia

Produžene su prijave za konferenciju Coding Serbia, koja će se održati u novosadskom NIS biznis centru, od 17. do 18. oktobra. Konferenciju organizuje kompanija Codecentric,

codingserbia_foto2Tokom dva dana konferencije posetioci će imati priliku da čuju brojne domaće i strane eksperte, autore i inžinjere, te će kroz diskusije i panele imati priliku da se informišu o najnovijim trendovima i dalje usavrše svoja znanja.

Cilj ove konferencije, prema rečima organizatora, jeste upravo da se ukaže na značaj koji ova branša ima za našu zemlju budući da beležimo sve veći broj mladih softverskih inžinjera i developera koji ostaju u Srbiji i rade na nekim od najvećih domaćih, ali i inostranih, projekata.

Takođe, konferencija želi da ukaže na raskorak između formalnog IT obrazovanja i svakodnevnih rešenja koja se primenjuju i time podstakne usavršavanje obuke talentovanih mladih ljudi.

Više o samoj konferenciji i spisak govornika možete pogledati na zvaničnom sajtu. Cene kotizacija za Coding Serbia konferenciju biće uskoro poznate, dok se za studente priprema poseban popust.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: