Zebra

Profesionalci za data centre

Schneider Electric, globalni lider u upravljanju električnom energijom, najavio je dostupnost online programa sertifikacije Data Centra Certified Associate (DCCA) kroz Energy University, besplatni obrazovni program na temu upravljanja energijom.

-edu-05-DCCA-exam-Screen-Shot2Program sertifikacije DCCA pruža mogućnost data centar profesionalcima da prate aktuelne trendove u ovoj grani industrije i nudi praktična znanja kojima se unapređuju profesionalne veštine. Obezbeđuje temeljno znanje relevantno za dizajniranje ili fizičku nadogradnju data centara, uključujući napajanje, hlađenje, rekove, kablove, zaštite od požara, upravljanje i bezbednost podataka. Program je osmišljen da vodi korisnika kroz neophodne pripreme za polaganje Data Centar Certified Associate ispita. Ukupno postoji 14 kurseva, a svaki od njih traje manje od sat vremena. Nakon završetka kurseva, korisnik vrlo lako može da polaže ispit online. Kursevi su na engleskom jeziku i besplatni su, dok se polaganje ispita i sertifikacija plaćaju. Više informacija potražite na linku www2.schneider‑electric.com/sites/corporate/en/products‑services/training/energy‑university/data‑center.page?tsk=&pc=&keycode=&promocode=&promo_key=

„U svetu postoji velika potražnja za kvalifikovanim data centar profesionalcima i izazovi sa kojima se suočava ova industrija u pogledu rasta, infrastrukture i menadžmenta obezbeđuju dodatnu vrednost sertifikatima“, istakla je Michelle Souza, Program Manager za Energy University u Schneider Electric‑u. “Energy University je pravi način da se proširi i unapredi skup veština sa sertifikatima za profesionalce u industrijama kao što su data centri, upravljanje energijom i slično. University trenutno ima više od 350.000 korisnika širom sveta i više od 500.000 preuzetih kurseva“.

Pročitajte i:  Schneider Electric proširuje trofazni portfolio

DCCA online program je drugi kvalifikacioni ispit dostupan preko Energy Universitu programa. U oktobru 2012, Energy University pokrenuo je Professional Energy Manager (PEM), ispit u partnerstvu sa Institutom za energetiku profesionalaca (IEP) kako bi se pružila mogućnost pojedincima da budu akreditovani u rastućem polju upravljanja energijom. Od lansiranja, više od 60 stručnjaka iz 26 zemalja pohađalo je ovaj program. Energy University besplatni online kursevi pokrenuti su 2009. godine sa željom da pruže podršku svima koji su uključeni u donošenje odluka, upravljanje, planiranje, projektovanje, ili izgradnju prostora. Dodatna pogodnost je i to što svaki čas sadrži mogućnost skidanja transkripta i ostalih materijala. Za više informacija posetite www.MyEnergyUniversity.com.

Schneider Electric je internacionalna kompanija specijalizovana u oblasti upravljanja energijom. U preko 100 zemalja sveta nudi integrisana rešenja u oblastima energetike i infrastrukture, industrijskih procesa, automatizacije u objektima, data centrima kao i u sektoru stanovanja i građevinarstva. Kompanija broji preko 130 000 zaposlenih, koji pomažu pojedincima i organizacijama da iskoriste svoje potencijale na pravi način. Za detalje pogledajte:

www.schneider‑electric.com

(Objavljeno u časpšisu PC#209)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,