Top50 Glas publike

Profesionalna štampa u vašoj kancelariji

Konica Minolta je kompanija koja je već dugi niz godina lider u poslovnim rešenjima za štampu, a brzi multifunkcijski A3 uređaji su idealno rešenje za dinamično kancelarijsko okruženje. Kompletno rešenje koje Konica Minolta izdvaja kao univerzalni produktivni sistem je bizhub PRO 958 – pametna kombinacija mogućnosti, tehnologija i investicije.

PCPress.rs Image

Bizhub PRO 958 odlikuje brzina štampe od 95 str/min. i vreme prvog otiska od samo 3,1 sek. sa produženim vekom trajanja potrošnih delova koji omogućavaju visoku produktivnost, uštedu i unapređenje poslovnih procesa. Tu je visoka rezolucija skeniranja, sa podržanom širokom lepezom medija debljine i do 300 g/m2, za vrhunske rezultate štampe. Najnovija pouzdana tehnologija štampe i modularna konstrukcija uređaja pružaju mogućnost jednostavne implementacije sistema u najzahtevnija radna okruženja.

30% popusta na već sniženu akcijsku cenu uz iPlus ugovor

Pored navedenog tu je i aplikacija za pametne telefone PageScope Mobile (za Android i za iOS) koja omogućava štampanje i skeniranje direktno sa pametnih telefona, tableta, kao i sa računara. Sa aplikacijama Mopria (Android uređaji) i AirPrint (iOS uređaji) povećava se produktivnost i efikasnosti bez dodatnih troškova. Zahvaljujući OpenAPI platformi omogućeno je programiranje uređaja za pristup različitim aplikacijama na eksternom serveru. OpenAPI npr. omogućava kreiranje procesa skeniranja za automatsko indeksiranje dokumenata ili npr. za omogućava priključenje uređaja na softver za kontrolu štampe.

Softverska rešenja arhiviranja i editovanja dokumenata za kancelarije i bezbednost na najvišem nivou

Skenirane dokumente moguće je pretvoriti u Microsoft Office (PowerPoint, Excel i Word) kako bi korisnik mogao da menja dokumenta. Takođe, može se birati pet tipova PDF datoteka, uključujući Compact PDF, Encrypted PDF i Searchable PDF za arhiviranje i jednostavno pretraživanje unutar dokumenta. Sigurnost dokumenata i komunikacije između uređaja je najveća briga većine preduzeća. Konica Minolta uređaji su sertifikovani u skladu sa ISO 15408 EAL3 standardom i IEEE 2600.1. Takođe, u standardu nudi autentifikaciju korisnika na samom uređaju putem korisničkog imena i lozinke (sa domena ili slobodno definisane), putem ID kartica ili putem biometrijskog očitavanja prsta korisnika.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,