Ikotek

Proglašeni dobitnici Huawei nagradne igre

Na svečanoj ceremoniji u Huawei Experience Store-u u Ušće Shopping Centru uručene su prve dve nagrade dobitnicima nagradne igre brenda Huawei i kompanije Telekom Srbija, a pod nazivom „Uz Huawei i broj ceo svet je tvoj“.

PCPress.rs Image

Dobitnici Zoran Jovićević, Milena Zbiljić, Željko Milojković, Bojan Živadinović i Milan Brdar govore o tome da Huawei i Telekom Srbija osim vrhunske tehnologije i atraktivnih paketa svojim korisnicima donose i sreću, budući da su zahvaljujući kupovini pametnih telefona Huawei P10, P10 Lite i P8 Lite, u nekoj od mnogobrojnih poslovnica kompanije Telekom Srbija, osvojili auto Citroen C3 Shine, Skuter Piaggio Liberty i tri vaučera u vrednosti od 100.000 dinara za kupovinu u prodavnicama Tehnomanije.

Dobitniku automobila, Zoranu Jovićeviću, i dobitnici skutera, Mileni Zbiljić, nagrade su ispred kompanija organizatora uručili Ana Simić Pavlović, šef službe za marketing komunikacije u kompaniji Telekom Srbija i Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju. Nagradna igra trajala je od 30. avgusta do 25. septembra, te je u toku ovog perioda svako punoletno fizičko lice koje je uz MTS paket odabralo i Huawei telefon steklo je pravo da, popunjavanjem kupona u nekoj od MTS poslovnica širom Srbije, postane potencijalni dobitnik neke od vrednih nagrada.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei Watch GT 4 - mnogo više od estetike
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,