Top50 Glas publike

Proglašene najbolje aplikacije App Builder konkursa

Kompanije Telenor Srbija i Samsung Srbija raspisale su 18. januara nagradni konkurs za najbolju aplikaciju napravljenu preko App Builder platforme.

Pobednici Telenor i Samsung takmicenja u pravljenju android aplikacijaZa tri meseca, koliko je konkurs trajao, prijavilo se 26.727 učesnika, sa 5.513 aplikacija. Danas su proglašeni najbolje među njima, a to su:

  • u kategoriji za najbolje adaptiran vebsajt aplikacija koja predstavlja adaptaciju zvaničnog sajta Narodnog pozorišta u Beogradu
  • u kategoriji za najbolji dizajn aplikacija sa idejama za lakiranje noktiju Nail Art
  • publika je izglasala aplikaciju u kojoj je predstavljena Radionica Stojanović.

Pobednici u kategoriji za najbolje adaptirani web sajt su Stefan Radosavljević iz Ćuprije, Raša Mladenović iz Beograda i Kostadin Manojlović iz Loznice. Pobednici u kategoriji najbolji dizajn su Milica Stojković iz Vranja, Stefan Marjanov iz Zrenjanina i Igor Miličević iz Rume. Najviše glasova publike dobili su Bojan Ćirić iz Pirota, Dejan Babić iz Vranja i Vladan Knežica iz Žagubice. NJjh je žiri nagradio Smart televizorima, tabletima Galaxy Note 10.1 i Galaxy Note 2 telefonima.

Sve aplikacije se mogu naći u okviru App Buildera na portalu Dobre Stvari.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Watch bi mogao doći sa mikroLED ekranom 2024. godine

Takmičenje će dobiti i svoju drugu fazu koja počinje 16. maja i traje do 16. mvgusta.

Takmičari će se i u drugom krugu nadmetati u novim kategorijama, a oni koji nemaju afiniteta za pravljanje aplikacija, ali imaju dobre ideje ponovo će moći da šalju svoje ideje za aplikacije u tekstualnoj formi. Deset najboljih ideja će biti nagrađeno šestomesečnom pretplatom za Telenorovu uslugu Deezer, a najbolja među njima biće pretvorena u aplikaciju..

Dodatne informacije možete pronaći na www.dobrestvari.rs.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,