Zebra

Project Gem – totalno drugačiji novi telefon Essential Phone kompanije

U toku godina videli smo mnogo različitih oblika i veličina telefona, ali novi model kompanije koja stoji iza Essentaial telefona je nešto sasvim drugačije.

Project Gem

U pitanju je uzak i veoma dugačak uređaj. Jedan od tvoraca Androida i direktor kompanije Essential Andy Rubin u nekoliko Twitter postova predstavio je prototip u razvoju pod imenom “Project Gem”. Njihova vizija jeste da u svetu uređaja koji su sve veći sa ekranima koji su takođe sve veći potreban je drugačiji način razmišljanja kako ne bismo bili toliko zavisni o svojim uređajima a opet ih imali kada god je to potrebno. Ovim uređajima prema viziji Andy-ja Rubin-a uglavnom ćemo upravljati glasovnim komandama.

Project Gem Andy Rubin

On je takođe prikazao osim prednje strane telefona i niz boja u kojima bi trebalo da kada i ako izađe će ovaj uređaj biti moguće kupiti. Ova telefon ipak je u ranoj fazi testiranja, a iz kompanije Essential izabacli su na internet par fotografija tek da bi podsetili tržište da postoje i druge perspektive kada su u pitanju pametni telefoni.

Izvor: Gizmodo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,