Zebra

“Prolećna kolekcija” kompanije HP i film “Seks i grad 2”

„Prolećna kolekcija“ proizvoda kompanije Hewlett-Packard biće predstavljena kao „tech couture“ u novom filmu “Seks i grad 2”, čija je premijera zakazana za 27. maj u SAD. Na ovaj način HP je započeo saradnju sa kompanijom Warner Bros Pictures. Film će našoj publici biti premijerno prikazan 1. juna, zahvaljujući distributerskoj kući Tuck.
Sarađujući sa ovim svetski poznatim serijalom, HP nastavlja saradnju sa modnim trendseterima, i svojim dizajniranim računarima pruža inspiraciju ljudima širom sveta. 
HP je vodeća kompanija kada je u pitanju spajanje mode i tehnologije, još od kada je na modnoj pisti predstavio prenosivi računar HP Mini Vivienne Tam tokom revije Vivienne Tam 2008. godine na New York Fashion Week-u. Predstavljanje prvog svetskog digitalnog modnog dodatka je pokrenulo globalno usmerenje kompanije HP ka modi, što je dovelo i do saradnje na filmu “Seks i grad 2”.
“HP postaje prepoznatljiv kao brend koji je sinonim za proboj u domenu dizajna i mode,” rekao je Jean-Pierre Le Calvez, potpredsednik marketinga HP grupe za personalne računare za region EMEA. “Kao trendseterski fenomen, ‘Seks i grad 2’ pruža idealnu priliku da ljudima širom sveta prikažemo našu novu kolekciju računara za proleće 2010.”
Glavna glumica i jedan od producenata ovog filma, Sarah Jessica Parker, biće zvezda nove reklame u okviru globalne kampanje kompanije HP “Stvarno lični računar”,  koja prikazuje kako je tehnologija postala zaista lična i važna.
Sarah Jessica Parker se se u reklami pojavljuje predstavljajući samu sebe – sofisticiranu, energičnu ženu, koja koristi HP računar za različite uloge koje igra u životu: od majke, dizajnera, do filmskog producenta, sve sa beskrajnim stilom.

Pročitajte i:  Ford i HP udružuju se da bi napravili delove F-250 od otpada 3D štampača

Integracija proizvoda

“Seks i grad 2” će predstaviti prolećnu kolekciju HP-ovih proizvoda koji objedinjuju vrhunsku tehnologiju i ženski stil.
 
— HP Mini 210 Vivienne Tam Edition je predstavljen na modnoj pisti tokom Njujorške nedelje mode kao deo prolećne kolekcije ove kreatorke za 2010. godinu. Ovaj mini računar kombinuje vrhunsku tehnologiju sa prelepim dizajnom inspirisanim kineskom ljubavnom pričom “Butterfly Lovers”(Leptiri ljubavnici) . Više informacija je dostupno na www.hp.com/viviennetam.
— Računari HP TouchSmart PC odlikuju se elegantnim dizajnom koji integriše sjajan ekran širokog formata visoke rezolucije, osetljiv na dodir, sa multitouch funkcijom.
— Prenosivi tablet računari HP TouchSmart tm2  imaju ekran osetljiv na dodir i idealni su za dizajnere kao digitalni blokovi za skiciranje, na kojima mogu da crtaju, skiciraju i prave beleške sa gotovo neograničenim izborom boja, četkica i efekata. 

Računar HP Mini 210 Vivienne Tam biće dostupan na našem tržištu već od maja 2010. godine, a modeli iz serije HP TouchSmart se očekuju krajem godine.

Izvor: HP

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,