BIZIT 2022

Promo: Zašto programeri obožavaju kafu?

Stereotipna slika developera/programera izgleda ovako: nagnuta figura nad tastaturom, svetloplavi ekran, slušalice na ušima i neizbežna šoljica kafe. Za neupućene, kafa je povezana sa programerima i IT sektorom od samih početaka razvoja industrije. Duge, neprospavane noći pionira ne mogu da se zamisle bez kafe, a koliko je vole, može se videti i po tome što su jedan od programskih jezika nazvali po njoj. Džejms Gosling je dao ime Java programskom jeziku po kafi!

PCPress.rs Image

Ma koliko se govorilo da su programeri introvertni i njima je potreban pozitivan naboj tokom napornog dana, a kafa je nešto što ih sve okuplja. Brojne su prilike kada je kafa ključna u svakodnevnoj rutini programera, tako se okupljanje tima za rešavanje određenih problema ili pokretanje novog projekta teško može zamisliti bez kafe. Nema sumnje – programeri širom sveta vole svoju kafu. Baš kao i IT i gejming industriju, i kafu su pratili brojni stereotipi koje je nauka opovrgla.

PCPress.rs ImageDa li ste znali da je sirova kafa bez premca najveći izvor hlorogenske kiseline, jednog od najmoćnijih antioksidanasa? Zbog toga je kafa napitak sa najviše antioksidanasa koji pozitivno utiču na naše zdravlje boreći se sa slobodnim radikalima.

Danas, širom sveta uživamo u kafi i koristimo sve prednosti IT industrije. Bez omiljenog napitka i novih tehnologija ne možemo zamisliti dan – i kafa i tehnologije olakšavaju i obogaćuju našu svakodnevicu… i nude rešenja za sve manje vremena koje imamo.

Doncafé 3 sec 2 1 black predstavlja rešenje za sve ljubitelje kafe, ma koliko obaveza imaju i gde god da se tokom dana nalaze. To je novi, jedinstveni proizvod na našem tržištu u kesicama od 8 grama. Doncafé 3 sec 2 1 black je jedina 100% turska kafa za brzu i laku pripremu, bez dodataka instant kafe. Omiljeni napitak možete poneti svuda sa sobom, a sve što treba da uradite je da sadržaj kesice prelijete vrućom vodom i uživate u najbrže moguće pripremljenoj kafi.

Korisna adresa: doncafe.rs

Facebook komentari:
SBB