Top50 Glas publike

Promocija aplikacije Teren na kraljevačkim terenima

Kompanija Telekom Srbija organizovala je sportski dan na kraljevačkim sportskim terenima.

Foot tenis

Nastavljajući promociju sportske društvene mreže „Teren“, Telekom je organizovao sportski dan na terenima Sportskog centra „Ibar“ za sve Kraljevčane koji uživaju u sportu.

Zaintersovani ljubitelji sporta bili su u prilici da učestvuju u različitim sportskim aktivnostima – da izmere jačinu svog šuta, da se oprobaju u foot i street tenisu ili da učestvuju u mini turnirima u basketu. Najuspešnijim takmičarima su dodeljene zanimljive nagrade, a svi posetioci imali su priliku i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima koje nudi sve popularnija društvena mreža „Teren“ Telekoma Srbija, kažu iz ove kompanije.

Kako sami takmičari na „Terenu“ predlažu i biraju gradove-domaćine putem ankete, Kraljevo je izabrano na osnovu najvećeg broja glasova.

„Kao kompanija koja već godinama kontinuirano podržava sport, mi u Telekomu Srbija odlučili smo da okupimo ljubitelje sporta, kako kroz prvu sportsku društvenu mrežu „Teren“, tako i danas, na pravim terenima pored Ibra.  Telekom Srbija nastoji da sprovodi akcije koje pomažu zajednici u najširem smislu. Pored ovakvih sportskih druženja i kao društveno odgovorna kompanija ulažemo u sport i mlade. I u Kraljevu smo želeli da damo doprinos i da pomognemo poboljšanju uslova za bavljenje sportom tako što smo donirali novčana sredstva osnovnoj školi ’IV kraljevački bataljon’ za obnovu fiskulturne sale koja nije renovirana od 1974. godine”, izjavila je Milena Marković, menadžer za odnose sa medijima Telekoma Srbija.

Pročitajte i:  Rezultati benčmarka mobilnih mreža u Republici Srbiji u 2022. godini

Za četiri meseca koliko postoji, „Teren“ je okupio više od 45.000 ljudi koji zajedno prate utakmice i nadmeću se odgovarajući na različita pitanja. Na sportskom druženju u Beogradu, a posle Kraljeva, na promociji u svom gradu, kako su sami izabrali, biće u prilici da se dokažu i Nišlije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

One thought on “Promocija aplikacije Teren na kraljevačkim terenima

  • 26. November 2014. at 20:14
    Permalink

    Zasto aplikacija nemoz da se skina na tablet

Comments are closed.