VMware-vForum

Propust u Watch Dogs: Legion recruit sistemu 

Ubisoft je od pedijatra, koji je pedofil, napravio regruta za igranje u Watch Dogs: Legion. Razumljivo, ovo je podiglo priličnu prašinu kada je šira zajednica u pitanju.

PCPress.rs Image

Nova Ubisoftova igra omogućava da napravite lik pedofila

Možemo samo da pretpostavimo da je u pitanju neugodan razvojni promašaj. Igra, koja je objavljena 29. oktobra, koristi novi sistem regrutovanja koji omogućava igračima da od bilo koga naprave playable hacker-a. Reč Legion u naslovu ukazuje na mogućnost regrutovanja civila koji pomažu u borbi protiv zločinačke korporacije Albion, koja poseduje uporište u Londonu nakon Brexit-a. Iako gotovo svaki NPC pruža mogućnost regrutacije, igrači sigurno nisu očekivali da će seksualni prestupnik biti jedan od njih. Watch Dogs: Legion pruža igračima razne zanimljive sitnice i pomalo detalja iz njihove prošlosti kad naiđu na potencijalne regrute. Kako se čini, Ubisoftov sistem za regrutaciju mogao bi da koristi jaču intuiciju kada je reč o podudaranju prošlih priča i zanimanja. Ispostavilo se da postoji pedijatar čija prethodna istorija uključuje odnos sa pacijentom. S obzirom na to da pedijatri obično uzimaju maloletnike kao pacijente, vidite kuda ovo ide…

Pročitajte i:  Ubisoft događaj pomeren iz UAE zbog protesta fanova

Sve je ovo veoma pogrešno i svakako se moglo izbeći, posebno za Ubisoft, čije se ime provlačilo kroz blato optužbama za zloupotrebu. Sigurno je ovo nešto što su programeri igre mogli sprečiti sa vrlo malo napora – mogli su samo potpuno izostaviti takve profesije iz igre.

Ako zanemarimo ovaj očigledni propust, profile reader igre je dobio nekoliko prilično pozitivnih kritika. Igrači takođe mogu da otključaju mogućnost „Deep Profiler“ za 25 tech points, koji se stiču tokom misija na različitim lokacijama na londonskoj mapi igre. Smatra se da je Deep Profiler „velika stvar“, jer je to prilična nadogradnja na profiler koji je ponuđen u dve prethodne Watch Dogs installments. Watch Dogs: Legion je trenutno dostupan za PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia i PC. Takođe, biće dostupan i za PS5 i Xbox Series X/S na dan lansiranja.

Izvor: Thegamer

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: , ,