Proširen besplatan HBO Max paket

Warner Media i Apple su sklopili dogovor kojim će se postojećim HBO korisnicima koji se prijave na uslugu preko Apple-a dobiti besplatno na korišćenje HBO Max. Ova akcija će se pokrenuti onda kada se aktivira HBO Max, 27. maja.

hbo max paket

Tehnički gledano, HBO Max nije besplatan

Ove nove vesti su u odnosu na prvobitnu najavu promena, jer će HBO Max biti besplatno ponuđen i Apple korisnicima, a ne samo onima koji su imali HBO i HBO Now. AT&T koji je vlasnik Warner Media je prvo izjavio ovo, međutim, sada se stvari menjaju. Tehnički gledano, HBO Max nikako neće biti besplatan. Svi korisnici HBO i HBO Now i dalje će plaćati usluge u okviru kojih će biti i HBO Max. Kada su Apple korisnici u pitanju, ovaj striming servis dobiće korisnici koji su već vlasnici iOS aplikacije HBO-a, ali i pretplatnici HBO-a putem funkcije Channels, na Apple TV-u.

Kao deo sporazuma, HBO Max će biti integrisan u Apple TV aplikaciji, baš kao i HBO Now. Čini se da se za sada novi ugovor odnosi samo na Apple korisnike, što znači da oni koji koriste druge platforme kao što je Amazon Prime, neće za sada dobiti HBO Max besplatno, bar ne u početku.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: