Dahua

Proslavljeno 25 godina poslovanja kompanije ASBIS u Srbiji

ASBIS Srbija, jedna od vodećih kompanija u distribuciji širokog spektra IT proizvoda, rešenja i usluga, svečano je obeležila svoj značajan jubilej – 25 godina poslovanja na tržištu Republike Srbije. Ovaj prestižni događaj održan je 26. i 27. septembra 2023. godine u prelepom okruženju Movenpick Resort and SPA Fruške Terme.

PCPress.rs Image

Prvih 25 godina

ASBIS Srbija, osnovan 1998. godine, svojom dugogodišnjom prisutnošću na tržištu postao je neizostavan partner na putu inovacija i rasta za brojne kompanije u Srbiji. Sa preko 70 brendova u svom portfoliju i više od 1000 aktivnih klijenata različitih poslovnih delatnosti, ASBIS Srbija se ponosi svojom posvećenošću, odnosima sa svojim klijentima te doslednim i pravovremenim isporukama robe.

ASBIS Srbija je članica ASBIS grupe, međunarodnog lidera u oblasti distribucije IT proizvoda sa lokalnim operacijama u centralnoj i istočnoj Evropi, baltičkim zemljama, zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, Bliskom istoku i severnoj Africi. ASBIS grupa je osnovana 1990. godine, a od 1995. godine posluje sa Kipra. Sa svojom mrežom kancelarija u 30 zemalja, predstavnicima u 48 zemalja, preko 2.600 zaposlenih i više od 20.000 aktivnih kupaca u 56 zemalja, ASBIS grupa neprikosnoveno dominira u industriji.

Proslavu su podržali renomirani sponzori, uključujući Dell Technologies, AMD, Logitech, Motorola, NVIDIA, Intel, Supermicro, Legrand, Prestigio Solutions, Bang & Olufsen, Canyon, Synology, AOC, Seagate. Svaki od ovih sponzora je dao dragoceni doprinos događaju, pružajući učesnicima uvid u najnovije tehnološke inovacije i rešenja.

Na programu su bile fascinantne prezentacije, uključujući one od gore-pomenutih brendova, koje su istakle najnovije IT proizvode iz njihove ponude i aktuelne tehnološke trendove.

Drugi deo prvog dana uključivao je pansionski ručak, nakon čega su gosti imali priliku da se opuste u wellness-u, SPA tretmanima i drugim zabavnim aktivnostima u Hotelu Fruške Terme. Veče je bilo rezervisano za uživanje u večeri uz muzički program i žurku u restoranu “Mala Piazza”.

Drugi dan, 27. septembra, učesnici su posetili vinariju Kovačević i uživali u degustaciji vrhunskih vina, nakon čega je usledio ukusan ručak u restoranu ove prestižne vinarije. Posle obroka, gosti su se vratili u Beograd, noseći sa sobom nezaboravne uspomene i nove inspiracije.

Ovaj jubilej ne samo što označava 25 godina uspešnog poslovanja, već i potvrđuje ASBIS Srbija kao pouzdanog partnera na srpskom tržištu IT distribucije.

Kompanija se zahvaljuje svojim klijentima, partnerima i zaposlenima na dugogodišnjoj podršci i saradnji i raduje se novim izazovima i budućim dostignućima na putu ka uspehu.

Za dodatne informacije o kompaniji ASBIS Srbija, pišite na infosales@asbis.rs ili pozovite +381113107700.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *