ASUS ROG Flow

Prva e-Business konferencija u Banja Luci

Prva stručna e-Business konferencija u Banjaluci održaće se  23. i 24. septembra 2014. godine u Hotelu „Bosna“ pod pokroviteljstvom Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske.

eBusinessOsnivači e-Business konferencije su Elektrotehnički fakultet Banja Luka sa Privrednom komorom Republike Srpske i Agencijom za bankarstvo Republike Srpske, dok su organizatori Prve e-Business konferencije Lanaco d.o.o. Banja Luka, InfoExpert d.o.o. Banja Luka i InfoDom Grupa.

Glavne teme konferencije su: strategija e-Business-a od e-narudžbe do e-računa i e-plaćanja, e-Business procesno vođen BPM-om (B2B,B2G,B2C), uloga javne uprave u skidanju barijera u primeni e-Business-a, ICT tehnologije i metodologije za e-Business, te kako da rukovodstvo privrednog društva i banke pokreće i ubrzava primenu e-Businessa.

“Naša misija je da se ukaže na značaj elektronskog poslovanja (u privatnom sektoru, javnoj upravi i akademskoj zajednici) s ciljem ubrzavanja razvoja i postizanja pozitivnih efekata i na privredu i javni sektor”, istakao je Branko Dokić, dekan Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Banja Luci.

Prva e-business Konferencija u Banjaluci okupiće eminentne autore iz regije i Evrope i očekuje se prisustvo do 200 učesnika iz različitih privrednih područja i bankarskog sektora.

Pročitajte i:  Webiz virtuelna konferencija biće održana 8. i 9. aprila

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovoj Konferenciji možete se registrovati putem aplikacione forme dostupne na https://ebusiness.infoexpert.ba/sh/registration. Cena kotizacije za rane prijave do 10. septembra godine je 200 KM,a od 10. septembra je 300 KM. Dodatne informacije o e-Business Conference možete pronaći na zvaničnoj web stranici Konferencije https://ebusiness.infoexpert.ba.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,