TrendMicro

Prva rotirajuća kamera na svetu za savršene selfije

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy A80 telefon sa brojnim inovacijama, među kojima se posebno ističe prva, revolucionarna rotirajuća kamera. Zahvaljujući njoj, po prvi put je moguće snimati selfije u istom kvalitetu u kome se snimaju fotografije zadnjom kamerom – potpuno logično, pošto se upravo sistem zadnjih kamera uz rotiranje na prednji deo i koristi za snimanje selfija.

PCPress.rs Image

Prva rotirajuća kamera

Sa prvom rotirajućom kamerom, sa Samsung Galaxy A80 pametnim telefonom moguće je snimati svet oko sebe. Tri kamere automatski se pojavljuju sa zadnje strane telefona i rotiraju kada korisnici odaberu selfi program rada na aplikaciji za kameru. Inovativni mehanizam za kameru pruža fenomenalno iskustvo korišćenja trostruke kamere sa istim objektivom visoke rezolucije napred i pozadi, bez žrtvovanja kvaliteta.Sa glavnom kamerom od 48 MP, dobijaju se živopisne slike i danju i noću. 3D dubinska kamera uređaja Galaxy A80 nudi Live Focus video zapise, skenirajući predmete kako bi odredila mere i dubinu. Takođe, Galaxy A80 stiže sa ultraširokim objektivom koji obuhvata isti ugao kao i ljudsko oko.

Pročitajte i:  Samsung donosi streaming igara na televizore iz 2021. godine

PCPress.rs Image

Funkcija za stabilizaciju video snimaka Super Steady olakšava snimanje, smanjujući podrhtavanje. Tu u takođe i druge inteligentne funkcije za kameru, kao što su funkcija Scene Optimizer za optimizaciju scena koja može da prepozna i unapredi do 30 scena i funkcija za detekciju nesavršenosti Flaw Detection koja automatski identifikuje eventualne greške pre fotografisanja, za savršeni snimak.

Uživanje u multimedijalnim iskustvima uz FHD+ Super AMOLED ekran od 6,7 inča

Upravo zbog rotirajuće kamere, korisnici sada mogu nesmetano da uživaju u vizuelnim sadržajima, uz prvi Samsung New Infinity Display. Zahvaljujući FHD+ Super AMOLED ekranom od 6,7 inča, na Galaxy A80 sadržaj je moguće gledati u živopisno detaljnom prikazu, uz potpuno uživanje u svakoj igri, video snimku, fotografiji i priči.

PCPress.rs Image

Uz Dolby Atmos na Galaxy A80 korisnici mogu doživeti pravi 360o zvuk kada koriste svoje slušalice ili Bluetooth zvučnike.

Duža povezanost uz bateriju od 3700 mAh

Galaxy A80 stiže sa baterijom od 3700 mAh i opcijom super-brzog punjenja na 25W. To korisnicima omogućava da budu duže povezani i brže napune svoje telefone. Takođe, Galaxy A80 ima inteligentnu bateriju koja uči dnevnu rutinu korisnika i obrasce upotrebe aplikacija, kako bi optimizovala potrošnju energije telefona. Način prilagodljive štednje energije(Adaptive Power Saving Mode) omogućava korisnicima da se opuste jer znaju da baterija radi veoma efikasno uz najbolje performanse koje su potrebne.

Pročitajte i:  Samsung najavio prvi 8K ultrawide monitor

Brz i siguran pristup

Funkcija za inteligentno poboljšavanje performansi uređaja Intelligent Performance Enhancer ima softver za optimizaciju performansi koji koristi veštačku inteligenciju i prilagođava bateriju, procesor i memoriju uređaja na osnovu jedinstvenog obrasca upotrebe, kako bi telefon radio još brže i brže pokretao potrebne aplikacije. Funkcija Bixby Routines uči korisnikove obrasce upotrebe aplikacija i analizira navike, tako da zna koje funkcije i kada su korisniku potrebne. Takođe, ova funkcija automatizuje svakodnevne zadatke i aplikacije na osnovu rutina korisnika, kao što je vožnja ili boravak na poslu.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući Samsung Knox platformi, koja odgovara bezbednosnim standardima oružanih snaga, i dizajniranoj da štiti čipset i softver, korisnici mogu da bezbedno koriste Galaxy A80. To omogućava korišćenje Samsung Pass aplikacije uz pomoć koje je moguć pristup aplikacijama i internet sajtovima korišćenjem biometrijske potvrde identiteta. Na ekran je ugrađen skener za otisak prsta.

PCPress.rs Image

Galaxy A80 ima i funkciju Bixby koja se aktivira na dugme ili bez ruku. Korisnici takođe mogu lako da pristupe drugim funkcijama kao što su Bixby Vision, Bixby Home i Reminder, dok su u pokretu. Galaxy A80 nudi i Samsung Health, Samsung Pay i još mnogo toga.

Pročitajte i:  Uz kupovinu Samsung pametnih telefona čeka vas fenomenalan poklon!

Elegantan dizajn

Galaxy A80 je dostupan u tri boje: zlatnoj, srebrnoj i crnoj. Zlatna boja stiže sa elementima ružičaste, dok srebrna ima neke karakteristike plave boje, tako da Galaxy A80 izgleda drugačije u zavisnosti od smera svetla i refleksije. Elegantan dizajn A80 i ergonomski hvat čine da uređaj udobno staje u ruku, tako da ga je lako koristiti u pokretu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,