BIZIT 2022

Prve slike Pixel 3 i Pixel 3 XL telefona

Procurele su slike novih Google high-end telefona koji će biti predstavljeni u oktobru. Reč je o modelima Pixel 3 i Pixel 3 XL. Objavljene fotografije prikazuju dve verzije telefona: belu i crnu.

PCPress.rs Image

Za sve one koji su protiv izreza na ekranu tu je Pixel 3 sa ekranom od 5,5 inča. Sa druge strane, Google Pixel 3 XL ima ekran od 6,2 inča i poprilično velik izrez u kom su smešteni zvučnik, senzori za svetlo, kao i dual selfi kamera.  Pixel 3 i Pixel 3 XL bi trebalo da imaju selfi kamere od 8 + 8MP, što znači da će veći model imati neku drugu opciju po kojoj će se izdvojiti kako bi opravdao svoju višu cenu.

This slideshow requires JavaScript.

Dizajn sa dve boje, koji je karakterističan za Pixel telefone, je dodatno unapređen ovogodišnjom belom verzijom sa zelenkastim tasterima,  a Pixel 3 se ističe i po glatkim ivicama.

This slideshow requires JavaScript.

Očekuje se da će oba telefona biti opremljena sa Snapdragon 845 procesorom, 4 GB RAM-a, te najmanje 64 GB skladišnog prostora. Operativni sistem na telefonima je Android 9.0 Pie, a pozadi će imati samo jednu kameru.

Pročitajte i:  Hakeri imaju alat za preuzimanje Gmail, Yahoo i Outlook mail-ova

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,