Prvi Epson uređaj za direktnu štampu na odeći

Kompanija Epson je svojoj ponudi štampača za tekstil dodala prvi štampač za direktno štampanje na odevnim predmetima, model SureColor SC-F2000.

SureColor-SC-F2000Štampač dolazi sa Garment Creator softverom koji je razvio Epson, koji uključuje funkciju obračuna troškova štampe izračunavajući količinu i cenu mastila korišćenog za svaku pojedinačnu štampu.

Sa Epsonovom TFP glavom za štampanje, model SC-F2000 je sposoban da odštampa jednu belu majicu za 27 sekundi kada koristi dual kolor režim i majicu u tamnoj boji za 111 sekundi, koristeći belo mastilo i mastilo u boji, tako da je proizvodnja brza, bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet štampe.

Kada se SureColor SC-F2000 koristi u kombinaciji sa Epson’s UltraChrome DG mastilom (dostupnim u ketridžima od 250 ml ili 600 ml), rezultati se najbolje vide na tamnim tkaninama, jer je njegovo belo mastilo postojano.

Belo mastilo cirkuliše kroz sistem i dizajnirano je tako da ne dovodi do začepljenja, povećavajući produktivnost, što omogućava da rokovi budu dosledno ispunjeni, kažu iz Epsona.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epson najavljuje svoj najnoviji brzi, najefikasniji POS štampač računa za maloprodaju i ugostitelje

Tagovi: , , ,